GMC Yukon XL 2021: specifikationer, pris, släppdatum

General Motors håller på att släppa den nya GMC Yukon XL 2021 . Denna SUV i full storlek finns fortfarande i sin femte generation. Det är en mycket pålitlig modell som har en lång tradition. De vanliga GMC Yukon XL 2021 och Yukon modellerna håller på att göra betydande förändringar. Detta inkluderar ombyggnad av utsidan och insidan.

Dessutom kommer GM att leverera nya funktioner och förfriskningar i varje kategori. Spionband är tillgängliga och de flesta förbättringar kan ses vid första anblicken. Yukon XL är en nio-passagerare SUV som är större än den vanliga modellen och har mer interiör.


GMC Yukon XL 2021 redesign

Den helt nya GMC Yukon XL 2021 omarbetas för närvarande. De senaste spionbanden är det bevis vi har väntat på så länge. Vissa delar av utsidan är emellertid inte synliga alls. XL förblir en SUV i full storlek med en premiumdesign. Förvänta sig dock mer premiumförbättringar 2021. Först och främst är ny plåt och de nya fram- och bakpanelerna på plats. På baksidan inkluderar ombyggnaden helt nya C-formade baklykter. Från och med nu sträcker sig bakljusen in i bakluckan.


Dessutom ser quad-avgassystem sportiga ut. Nytt galler och strålkastare finns tillgängliga för fronten. En ny stigande fönsterlinje har lånats från de nya Canyon- och Acadia-modellerna. AT4-varianten finns också och har ytterligare två tum markfrigång. Dessutom erbjuder AT4 olika luftfjädrar.

Stugan ser imponerande ut

Den totala SUV-interiören erbjuder en verkligt fantastisk komfort. Listan över standardutrustning är imponerande och GMC Yukon XL 2021 erbjuder massor av hyttutrymme. Modellen 2021 får ny klädsel och eventuellt nya interiörfärger.

Ett nytt infotainmentsystem är också tillgängligt. General Motors förbättrar också ljusgrafiken och större skärmar kommer att finnas tillgängliga. Kabinen ser riktigt unik ut och XL-varianten erbjuder plats för nio passagerare. Nästa generation Yukon XL bör se några förbättringar av instrumentpanelen och mittkonsolen.

GMC Yukon XL 2021 motorinformation

Den helt nya GMC Yukon XL 2021 kommer inte att införa några förändringar under huven. Som sagt erbjuder den vanliga versionen av SUV i full storlek återigen en 5,3-liters V8. Denna bensinmotor producerar 355 hästkrafter och 384 pund-vridmoment.

✓ Du kan också kontrollera:

Utöver den vanliga tvåhjulsdrift finns en 6-växlad automatisk växellåda. SUV i full storlek erbjuder 16 mpg i staden och 23 mpg på motorvägen. Om du vill ha mer kraft är Yukon XL Denali trimnivån utrustad med en 6,2-liters V8. Denna kraftfulla motor har en effekt på upp till 420 hk.

Pris och släppdatum

Den kommande GMC Yukon XL 2021 kommer att kosta 55 000 euro. Om du vill ha ännu mer lyx börjar AT4 på 68 000 euro och Denali trimnivåer på 75 000 euro. Försäljningen börjar senare 2020, möjligen under det sista kvartalet. Dieselmotor är en möjlighet och vi kommer att meddela dig när den nya informationen kommer in.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)