Ford Transit Connect 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Nytt Ford Transit Connect 2021- pris, vagn, fyrhjulsdrift – din  Ford Transit 2021  Connect-modell i Transit kommer att lanseras i branschen med endast mindre förändringar. Versionen med en mycket lång hjulbas har nya gångjärn som möjliggör mer väsentliga utgångspunkter för godsdörrarna. Medan de normala funktionerna förblir något spartanska, har det skett olika utvecklingar i valet av tillgängliga funktioner. Några exempel är Apple CarPlay och även Google Android Vehicle och D-Pillar Seize Deals i de större versionerna.

Ford Transit 2021 redesign

Utanför och inne

Utsidan av  Ford Transit 2021Anslutningen kan variera beroende på karossinställningar, varigenom en hälsosam och lång hjulbas kan väljas, vilket kan kombineras med reducerat, måttligt eller högre tak och en lång kroppsstorlek. Ändå är varje version gjord av tuff, lätt unibody-byggnad. Halogenfrontljus, mycket varierande dekorativa speglar med en enda vänster arm och 16-tums fälgar i rostfritt stål är standard. Urvalet av dörröppningar består av 60/40 ingångsdörrar som är lätta att öppna med passageraraspekt, som regelbundet förekommer i versionerna med reducerat tak, en rörlig dörr med personaspekt eller dubbla skjutbara ingångsdörrar. De speciella ingångsdörrarna för 50/50 varor öppnas med en 180-nivå i 130-tums. Hjulbasdesign plus ett område på 253 nivåer runt 148 tum. Hjulbas.


Med flera karossalternativ varierar måtten på en Ford Transit 2021 avsevärt. Spännvidden kan variera från 217,8 tum. kunna vara 263,9 “med 3 versioner med två statistik. Två hjulbasalternativ finns tillgängliga, med den typiska hjulbasdisplayen på 129,9” så länge den utökade hjulbasen är 147,6 “. Storleken varierar från 83,2 “runt den plana takkonstruktionen (LR) för dig till 110,1” runt det högre takområdet (LR). HR) genom att använda ett alternativ med måttlig takläggning (MR) som delar den synliga skillnaden över 100,8 “. Storleken är den vanliga kroppstypen på 83,6 “. Tillsammans med HR-kroppen har en Transit en förstklassig storlek på 81,5”, vilket är tillräckligt för nästan alla vuxna


Interiören i Ford Transit Connect 2021 är gjord med föraren i hjärtat. Av denna anledning är styrenheterna och mätanordningarna anatomiskt ordnade tillsammans. Förarsätena erbjuder en exceptionell medvetenhet som kan anpassas personligen. Alla topprum är bekväma, så långa resor med funktionella vagnar är inte ovanliga. Infotainment är dock begränsat, eftersom endast en bra AM / FM-FM-radio och ett ljudsystem med flera högtalare erbjuds som standard. Som arbetshäst har denna transit en ganska grundläggande interiör. Det är dock hållbart och är vanligtvis tillverkat av vinyltyg och hållbara plastmaterial.

✓ Du kan också kontrollera:

Ford Transit 2021 motor

Den speciella Ford Transit Connect Freight Van 2021 kommer att utrustas med din 3,7-liters V6-motor som  ger 275 hk förutom 260 lb-fot . Detta kan kombineras till ett halvt dussin Tempo SelectShift-transmission där hastigheten fokuseras på mycket låga slutsatser, även om produktiviteten förbättras vid höga slutsatser. Med denna utrustning kan du välja mellan två metoder. Genom att påskynda matrisvalet kan du minska antalet tillgängliga enheter under den automatiska installationen, medan hela handboken ger hantering av handboken.

Två andra motorvarianter erbjuder mer anpassningsförmåga. Den speciella turboladdade EcoBoost V6 förskjuter 3,5 liter och ger 310 hästkrafter plus förstklassiga 400 lb-fot. För arbete med höga ansvarsförhållanden som kräver att den största potentialen ska bäras, producerar ditt 3,2 liters dieselrör med flera rör med potentiell cerebrovaskulär olycka 185 hästkrafter förutom 350 pund. Denna hållbara och ansedda motor är förmodligen Transits bäst säljande faktor.

Ford Transit 2021 släppdatum och pris

Den speciella Ford Transit Connect 2021 är vanligtvis överkomlig. Hela den vanliga designen börjar med 33 135 euro RRP runt LR, MR får 455 euro mer och HR och ytterligare 5 280 euro. Den faktiska LR Extended Body kostar mycket mer, även om den Extended Body kommer att kosta dig ytterligare 6 580 euro. Eftersom kroppsförhållandena förbättrar skrytet, kan hela priset gå upp till 43745 euro. Dessa typer av prisklasser eliminerar skatter, registrering och ackreditering, och Ford har en bevisad meritlista på 1 495 dollar.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)