Ford Taurus 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Nya Ford Taurus 2021 släppdatum, pris, AWD  – Den faktiska Ford Taurus, som en mängd av denna absoluta favorit sedan i stort format, märker nu sitt ursprung. Inom det avlägsna 1986, hela året för första uppträdandet, dess ursprungliga teknik. Som ett resultat har vi den unika förmågan att se ett halvt dussin av dem. Så det är verkligen som  Ford Taurus 2021 den 7: e tekniken skulle vara ganska attraktiv, konstruerad totalstorlekssedan. Den som har någon form av synonym när det gäller stabilitet, hastighet, toppklass och imponerande design. Den här nya versionen drömmer inte om att ge minimala förnyade variationer. Det kan dock finnas ett naturligt utbud av helt nya anläggningar som är vettiga både inomhus och utomhus.


Ford Taurus 2021 redesign

Utvändig design

Ska vi börja med att tänka på det yttre attraktiviteten hos det yttre? Även om vi inte hade möjlighet att se den nuvarande  Ford Taurus 2021  . Ändå verkade vi absolut plötsligt med de första spionbilderna. Som de påpekat kan vi säga att den helt nya Oxen sannolikt kommer att bli större och större av någon anledning och kommer definitivt att behålla Fords kännetecken (dess heptagonala galler plus en remsa dagsljus inbyggd i hela stänkskärmen).

Denna nyligen tillverkade version är inte planerad att dela sitt D4-program med hela den utåtriktade Volvo S80-versionen. Ändå blir det en helt ny funktion som heter CD4 som består av lätta komponenter för att ge dig den kompletta bilen som är cirka 500 pund lättare.


Inredningsdesign

När det gäller det inre av Ford Taurus 2021 har vi nu upptäckt en ny, ganska stor flytande kristallskärm som kommer att ta kärnpositionen runt den genialt utvecklade instrumentpanelen. Dessutom kan förberedelser göras för att den helt nya versionen ska ha sydda bilsäten skyddade med naturläder, såväl som avlägsna eldrivna stolbyten som endast är avsedda för framsidan, samt en nyligen omdesignad vridknopp som heter Equipment Selector som huvudmålet är att byta ut väljaren som används i nuvarande tjur mot raka föremål.

Den faktiska Ford Taurus kommer till och med att erbjuda några ganska bra högteknologiska funktioner samt ett avancerat säkerhetspaket som B. 4G LTE online-anslutning för mobiltelefoner, sittplatser i flera former med stöd för varierande återställningsmassage för ländryggen, integration av smartphones och surfplattor samt trådlös laddningsteknik, dubbelhanteringsmiljöhantering, gå igenom webbplatstrafik, varna dig tillsammans med en kraft att komma igång.

✓ Du kan också kontrollera:

Ford Taurus 2021 motor

Även om Ford-tekniker inte har kontrollerat vad exakt varje drivlinje kan passa in i huven på Ford Taurus 2021 . Men majoriteten av oss kan satsa på att förutom en V6-enhet kommer beslutet att vara på 4-rörsmotorn, som enligt någon av våra uppskattningar är mer än kvalificerad att driva runt 240 hk respektive 365 hk. Detta motorval kan vara ett slags normalitet förknippat med en 6-växlad föraröverföring.

Ford Taurus 2021 släppdatum och pris

Faktum är att det är anmärkningsvärt mindre troligt att denna Ford Taurus 2021 visas i fordonsutgåvor strax före vårsäsongen 2016. När det gäller prislappar kommer den sannolikt att finnas i intervallet 34.900 till 40.800 euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)