Ford S Max 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Ny Ford S Max 2021 interiör, pris, betyg  – Ford Company Motor Unit Sort Team har verkligen ännu presenterat en ny samtida  Ford S Max 2021  . Dina bilartiklar är toppmoderna, typ, anpassningsförmåga, inköpstillfredsställelse och bensinproduktivitet. Som ett slutresultat blir bilen snabbt oumbärlig för bilfanatiker. Denna bil eller lastbil är i allmänhet en blandning av den största tekniska utvecklingen och dessutom variationer i ansvarsområdena för sportaktiviteter som absolut kan förbättra den och gå utöver dess motståndare.

Ford S Max 2021 omstylning

Utanför och inne

Den senaste  Ford S Max 2021  kan titta på den nuvarande marknaden, som nyligen gjordes. Förmodligen den viktigaste anpassningen för 2021-produkten kommer att vara det nya programmet. Du inser för närvarande att detta är CD4-programmet som organisationen använder i flera andra modeller av dessa former, medan Fusion, Edge, förutom Mondeo. Design- och stilspråket som nybörjaren använder kallas faktiskt kinetiskt språk, som främst tillhandahölls som en del av 2011 Evos-konceptet. Din bils övre ram blir en sportig action Aston Martin-typ sexkantigt godisrandigt galler.


Du kan förvänta dig att definitivt se även strålkastarna med ryggen placerade i de reducerade näsborrarna, som verkligen kan ha utvecklats väsentligt nyligen. Kontona i bilen liknar i huvudsak den tidigare kreativiteten. På grund av det helt nya programmet är fordonet längre jämfört med bilen det modifierar. Bakljusen i fordonet kommer säkert att ha en ny design med Guided Modern Technology. Dessutom tillverkades hatchbacken från bilen faktiskt relativt nyligen.


✓ Du kan också kontrollera:

Interiören kommer sannolikt att påverkas av vissa ändringar. Ändå kommer respektive hierarki av möjligheter säkert alltid att vara orörd. Nybörjaren kan utrustas med vanliga sitthandtag av ekologiskt läder och sitthandtag, precis som hans brorson C-Max. Områden inuti din stuga är sannolikt skyddade av utsatta komponenter. Vi har säkert redan nämnt hur bilen fortfarande måste växa i volym, även om utställningsplatsen säkert tillåter cirka 5 resenärer. Naturligtvis kan de också få benutrymme och utrymme. När du upplever de högre prestationerna och det stora skåpet i huvudet är effektiviteten tydlig.

Den allra bästa listan över funktionerna i 2021-designen är ständigt utom räckhåll, men vi kan tänka på de mest effektiva när det gäller de som är lämpliga för personlig garanti. Vissa ansedda webbplatser gör det klart att fordonet kan komma dit med blind fläcksäkerhet, adaptiv kryssningssemesterhantering och webbplatsens trafikindikatorkonversationer på webbplatsen.

Ford S Max 2021 motor

Den nuvarande Ford S Max 2021 döljer varje 2-liters Atkinson 4-rörsenhet som har samlats för en motorenhet. Eftersom bilen kan vara en korsningsmodell kommer en ny litiumjonbatteriladdning definitivt att visas normalt. Du hittar ingen information om motorns slutresultat   , men vi vet att bensinprestandan per gallon är mellan 37 och 39 kilometer. Denna motor är kopplad till en programmerad 6-växlad växellåda. Styrkan tillförs alla fyra däck av bilen.

Ford S Max 2021 släppdatum och pris

Den 2021 Ford S-Max frigöra tid inte har bevisats, men det bör ofta förutsägas under det sista kvartalet 2020. Detta ungefärliga pris för basprodukten börjar på cirka 24 500 euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)