Ford Mustang 2021: priser, foton, utrustning, tekniska data

Se den nya Ford Mustang 2021 . Fullständiga specifikationer, Ford Mustang 2021 pris 0 km, Köp ny Ford Mustang 2021 .


Design och optik Ford Mustang 2021

Utanför och inuti: Det finns ingenting som liknar utformningen av en Mustang. Fastbacksilhuetten påminner om en berättelse som alla respekterar vart de än går.

En bil som säger allt vid första anblicken: Ford Mustang från 2021 är arg från alla håll. Det främre gallret och bromsbelysningen är två av bilens signaturer som har fått mer personlighet och LED-detaljer.


✓ Du kan också kontrollera:

Stark personlighet: I varje detalj av Ford Mustang 2021 kan du förstå varför den har blivit en ikon. Från aluminiumpedalen till lädersitserna kan vi se och känna personligheten hos denna maskin som har varit ett riktmärke för sportighet och sofistikering i åratal.

2021 Ford Mustang-teknik och anslutning

Din dagliga dos av adrenalin: i hjärtat av Ford Mustang 2021 hittar vi det omisskännliga bruset från den berömda 5.0 V8-motorn med 466 hk. Den 10-växlade automatväxeln och Line Lock-funktionen visar den efterlängtade symbolens aggressivitet och prestanda.

Den mest avancerade Mustang någonsin: Med detaljer designade med de högsta teknologinivåerna, visas Ford Mustang 2021 med anslutning och säkerhet inriktad på prestanda och kontroll.

12-tums digital display på instrumentpanelen: 12-tums LCD-display på instrumentpanelen är den första helt digitala skärmen som någonsin erbjudits på en Mustang. Det betyder att du har full kontroll över allt du ser. Justera färger. Välj önskade indikatorer och anpassa varje valbart körläge för att få ut mesta möjliga av din körupplevelse. Det är lätt att se, snabbt och intuitivt.

SYNC3: SYNC 3 är ett innovativt och exklusivt multimediasystem från Ford och utvecklats för att möjliggöra intuitiv interaktion med fordonet. Den har en 8-tums högupplöst pekskärm som låter dig styra underhållnings-, luftkonditionerings-, telefon- och GPS-navigatörsfunktioner. Systemet har också USB-portar, Bluetooth-anslutning, anslutning med Android Auto och Apple Carplay och AppLink, samt röstkommandon som föraren kan ringa / svara på samtal, kontrollera ljud och webbläsarfunktioner utan att behöva ta handen från rattet.

Mitt läge: 12-tums LCD-skärmen på instrumentpanelen låter dig konfigurera dina önskade inställningar. My Mode-systemet påminner dig nästa gång du kommer bakom rattet. Detta inkluderar justeringar av upphängnings- och styrpreferenser.

Spårappar: I Ford Mustang 2021 ingår prestandametriker i den 12-tums instrumentdisplayen, som förutom automatisk start och nedräkning också visar sido- och längsgående G-krafter, acceleration och varvtider. Linjelås ingår också.

Justerbar elektrisk styrning beroende på körläge: Du kan välja tre körinställningar för att få vilken typ av styrning du vill alltid. Komfort: Med mycket liten styrinsats. Perfekt för vardagskörning. Sport: Kräver mer styrinsats och erbjuder en direktare anslutning till vägen. Normal: Denna inställning ger en balans mellan komfort och sportlägen.

Rattstyrning: Den bästa tekniken garanterar föraren säkerhet utan att ta av händerna från ratten. Med Ford Mustang 2021 kan olika strömkontroller, instrumentpanel, multimedia, GPS-navigering och telefon nås med röstkommando eller en knapptryckning, bland annat.

Premium Audio System Ljudsystem från Bang & Olufsen (med 12 högtalare): En maskin med ljudet från V8-motorn kräver ett lämpligt ljudsystem. Detta är Premium B&O PLAY-system som erbjuder en spännande upplevelse tack vare de 12 högtalarna inklusive bakre subwoofern. Den har också en CD-spelare och HD-radioteknologi. Allt detta gör Bang & Olufsen till ett av de högsta ljudsystemen i världen.

10-växlad automatisk växellåda: Ford Mustang 2021 är utrustad med en 10-växlad automatisk växellåda, en Ford-patenterad teknik utvecklad för bättre styrning och mer exakt och snabbare växlingsförmåga. Tillsammans med motorn uppnås den perfekta balansen mellan kraft och kraft. Att byta manuella växlar på ratten garanterar mer sportighet och kontroll när du kör.

Dubbla avgaser med fyra kromspetsar och aktiv ventiljustering: detta är ett helt variabelt avgassystem som låter dig styra volymen på din Ford Mustang 2021 , t.ex. B. den tysta början med en programmerbar timer.

Komfort och säkerhet Ford Mustang 2021

Säkerhet: När det gäller Mustang handlar det inte bara om kraft och design. Det representerar också vad Ford har avancerat mest när det gäller säkerhet med semi-autonoma tekniker.

Anpassningsbar autopilot med kollisionslarm: Den anpassningsbara autopiloten (Adaptive Cruise Control) justerar automatiskt hastigheten för att alltid behålla ett säkert avstånd mellan Mustang och fordonet framför. Om ett långsammare fordon upptäcks reduceras hastigheten automatiskt. När spåret är fritt återställs den programmerade hastigheten. Om det finns risk för en bilkollision informerar föraren kollisionsvarningen föraren genom röda lysdioder på vindrutan och akustiska varningar som ökar säkerheten. Dessutom är bromsarna förspända så att föraren kan reagera snabbt vid behov.

Autonom fotgängarassistentassistent: Den autonoma fotgängarsdetekteringsassistenten informerar föraren med röda lysdioder på vindrutan och akustiska varningar från fotgängare framför fordonet. Dessutom är bromsarna förspända så att föraren kan reagera snabbt vid behov. Om föraren inte vidtar korrigerande åtgärder och en kollision är överhängande, kan bromsarna arbeta automatiskt och minimera påverkan.

Spårhållningssystem: Detta system identifierar körfältet genom en framåtriktad sensor. När fordonet lämnar körfältet larms föraren av ljud och vibrationer på rattet.

8 krockkuddar: Ford Mustang 2021 är utrustad med 8 krockkuddar (2 framsidor, 2 sidor, 2 gardiner och knän för föraren och den främre passageraren).

MagneRide Adaptive Electronic Suspension: Med MagneRide använder spjällen en viskös elektromagnetisk vätska och sensorer för att omedelbart anpassa fjädringens beteende och erbjuda det bästa svaret i varje vald körsituation och stil. Systemet ger en visning av terrängförhållandena 1000 gånger per sekund och anpassar dess beteende till vägförhållandena och förarens behov. Resultatet är större komfort på raka och fastare prestanda i hörn.

Oberoende bakhjulsupphängning: Den oberoende bakre upphängningen minimerar oegentligheter på vägen och säkerställer en mer exakt styrning.

Körlägen: Om du vill anpassa din körupplevelse på Ford Mustang 2021 finns olika körlägen tillgängliga: Normal, snö / våt, sportig, sportig +, bana, dragning eller mitt läge, där du kan välja den kördynamik du vill ha. Svarstiderna kommer att justeras baserat på ditt val. Allt du behöver göra är att trycka på knappen på den centrala kontrollpanelen och välja önskat läge.

Ford Mustang 2021 tekniska data

  • mekanik

Motor: 5.0

bränsle gas

Prestation (CV): 466

Moment (kgf.m): 56,7

Toppfart (km / h): 250

Tid 0-100 (er): 4.3

Växelväxel: automatisk med manuellt 10-hastighetsläge

Dragkraft: bak

Styrning: elektrisk

Främre fjädring: McPherson och främre fjädring med antirullstång, oberoende hjul- och spiralfjädrar.

Bakupphängning: fjärrarm och bakre upphängning med stabilisator, enkelhjul och spiralfjädrar.

  • Mått

Höjd (mm): 1 382

Bredd (mm): 1 916

Längd (mm): 4,789

Vikt (kg): 1,783

Tank (L): 61

Hjulbas (mm): 2.720

Fångar: 4

Pris Ford Mustang 2021

Den nya Ford Mustang 2021 kommer på marknaden med ett startpris på cirka 41 300 euro .

Foton Ford Mustang 2021

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)