Ford Mach E 2021: specifikationer, pris, släppningsdatum

Ford planerar att leverera en helt ny elektrisk crossover. Det kan visas under namnet Ford Mache E 2021 . Den allelektriska modellen kommer att introducera en Mustang-inspirerad design. Enligt de senaste nyheterna erbjuder denna crossover en sträcka av 350 miles på en enda avgift.

Denna modell förväntas komma i slutet av nästa år. Både bak- och fyrhjulsdrivningssystemet erbjuds. Vi kan förvänta oss en modern och aggressiv design och interiören kommer att ligga på en annan nivå. För prissättningen förväntar vi oss att Mach E ska vara i linje med resten av tävlingen fram till 2021 .Ford Mach E 2021-design ser attraktiv, sportig och aggressiv ut

Ford-tjänstemän har redan sagt att den helt nya modellen kommer att inspireras av Mustang. Designen kommer dock att se unik ut och skiljer sig från Mustang-modellen. Vi kan förvänta oss liknande stilelement och funktioner. Ännu viktigare är att vi förväntar oss att Blue Oval levererar många nya produkter. Den Ford Mach E 2021 kommer att se attraktiv, sportig och aggressiv.

Det futuristiska utseendet indikerar tydligt det helt elektriska drivtåget under skalet. Vissa rapporter föreslår en Explorer-liknande crossover med mindre dimensioner. Denna modell och dess design är fortfarande ett mysterium. Blue Oval sa just att vi kan förvänta oss en lukebackliknande form med högre markavstånd. Många sportfunktioner kommer att finnas tillgängliga. Detta inkluderar fastback taklinjen, hjul och stötfångare. Valfria spoilrar finns också tillgängliga i vissa rapporter. Elektriska fordon erbjuder ingen frontgrill alls.

plattform

På grund av det elektriska drivtåget måste Blue Oval-tillverkaren välja en ny arkitektur. Mustangs S650-plattform kommer inte att vara tillgänglig av flera skäl. Den nya Ford Mach E 2021 kommer troligen att köras med en ny arkitektur.

✓ Du kan också kontrollera:

Ford planerar att flytta alla globala modeller till fem olika plattformar. Denna crossover är bara en av modellerna som kommer att ge en ny EV-plattform. Dessa underkonstruktioner är utformade för att rymma batterier och två elektriska motorer.

Interiören är inspirerad av Mustang-modellen

Om du tycker att utsidan är ett mysterium, döljer insidan ännu mer detaljer. Det finns bokstavligen ingen indikation på hur hytten kan se ut. Instrumentpanelen kan se exakt ut som Mustang-modellen. Naturligtvis är den nya och unika stroke ett alternativ. Eftersom vi har att göra med allelektrisk crossover kommer växelspaken inte att erbjudas.

Mittkonsolen borde sitta högre och avvika från vad vi var vana vid från Blue Oval biltillverkaren. Det nya infotainmentsystemet, den moderna designen och de nya funktionerna är ett måste. Ford kommer säkert att introducera ny grafik på större skärmar. Dessutom är plattbotten och Alcantara-sätena standard. Naturligtvis kan du välja ett enda högre klädsel, som är valfritt.

Elmotor och batterikapacitet

Den helt nya Ford Mach E 2021 kommer att vara en helt elektrisk crossover. Så du kan glömma konventionella motorer och hybridsystem. Ford kommer att använda ett batteripaket och ett par elmotorer / generatorer. Två motorer, en fram och en bak, erbjuder valfri fyrhjulsdrift. Efter viss spekulation bör bakhjulsdriftinställningen vara standard.

Tack vare ett 100 kWh batteri lovar Ford 350 mil på en enda laddning. Vi väntar fortfarande på detaljerna om drivlinan. Detta inkluderar information om acceleration, kraft och vridmoment.

Ford Mach E 2021 pris och släppdatum

Den nya crossoveren börjar på 45 000 euro. Den Ford Mach E 2021 kommer att vara något helt nytt i Fords utbud av fordon. Allelektrisk crossover kommer att tävla mot många konkurrenter. Dessa inkluderar Tesla Model Y, Kia Niro EV och Hyundai Kona Electric. Den kommande Mach E 2021 kommer att träffa marknaden under andra halvåret 2020.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)