Ford Flex 2021: specifikationer, pris, släppningsdatum

Den helt nya Ford Flex 2021 blir den bästa ännu. Det är en intressant historia eftersom denna 2020-modell ryktes om en rabatt. Nu verkar det som om Flex kommer att fortsätta produktionen. 2021-modellen kommer att uppgraderas ytterligare. Den nya SUV i full storlek kommer att kämpa med låg försäljning de senaste åren. Det är ett djärvt drag från Blue Oval och nu kan vi inte vänta med att se den helt nya Flex.

Design kommer att få många uppdateringar. Dessutom är interiören redo för en översyn och detta inkluderar ytterligare modernisering. Tjänsterna förbättras också. Det kommer att finnas plats för sju passagerare och vi kan nu förvänta oss bättre komfort.Ford Flex-färger

Den kommande SUVen i full storlek har ett imponerande färgutbud. Den Ford Flex 2021 kommer med nio exteriörfärger. Visst kommer Blue Oval att introducera nya färger och ersätta några av de befintliga. För närvarande har kunder nio olika alternativ. Oxford White, White Platinum och Stone Grey finns tillgängliga.

Dessutom finns färger i blått och agatsvart tillgängligt. Ruby Red, Magnetic, Ingot Silver och Burgundy Velvet är valfria. Flex erbjuder också två interiörfärger. Köpare kan välja mellan träkolsvart och klittfärger.

Motorspecifikationer

Den kommande Ford Flex 2021 kommer att behålla sitt nuvarande motorområde. Allt börjar med en standard 3,5-liters V6-motor. Denna enhet är standard och har 287 hästkrafter och 254 pund-vridmoment. En 3,5-liters EcoBoost V6 (tillval) är mer kraftfull. Den valfria drivlinan ger 365 hästkrafter och 350 pund-vridmoment. Oavsett vilket alternativ du köper är en 6-växlad automatisk växellåda tillgänglig.

✓ Du kan också kontrollera:

Flex SUV är dessutom ett framhjulsdrivet fordon. Trots detta erbjuder Blue Oval en valfri inställning för allhjulsdrift. När det gäller bränsleeffektivitet erbjuder Flex solida antal. Standardmotorn är rankad till 16 mpg i staden och 23 mpg på motorvägen. Tillvalsmotorn är mer eller mindre densamma och levererar 22 mpg på motorvägen.

Utrustningsvarianter

Den kommande Ford Flex 2021 erbjuder bara tre trimnivåer. SE-modellen är alternativet för startnivå. Den har ganska vanliga funktioner som HID-strålkastare och klädklädsel. Dessutom läggs LED-baklyktor och 17-tums hjul. Om du behöver mer utrustning byter du till SEL-utrustningsvarianten. Med Flex SEL får du en större pekskärm, 18-tums aluminiumhjul och bättre komfort.

Men om du vill ha lyx, erbjuder endast begränsad trim det. Toppmodellen har läderklädsel, kraftjusterbara och uppvärmda säten. Dessutom finns ett premiumljudsystem, soltak och glänsande svarta 20-tums fälgar.

Ford Flex 2021 pris och släppdatum

Flex får ett litet prishopp. Den nya Ford Flex 2021 kostar nu 31 000 euro. SEL-utrustningsvarianten kostar 34 000 euro. När allt kommer omkring kostar Flex Limited 41 000 euro. Fords senaste SUV i full storlek fortsätter produktionen och kommer senare under 2020.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)