Ford Excursion 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Den kommande Ford Excursion 2021 är en SUV i full storlek som kommer att få ytterligare förbättringar under nästa år. Det är den största SUV idag och planeras för ett comeback 2020. Den kommer att köras på en ny bensinmotor och en dieselversion kommer också att finnas tillgänglig.

För 2021 kommer Excursion att få många nya enheter, små visuella förbättringar och nya ytterfärger. Utflykten är baserad på F-250 pickup och kommer därför att ha mycket att göra med denna legendariska högprestandamodell. Generellt sett är Excursion inställd på det nya kapitlet som har upphetsat fans runt om i världen.Yttre ansiktslyftning

Biltillverkaren Blue Oval kommer igen att leverera en traditionell design för sin senaste SUV. Den Ford Excursion 2021 kommer att bära många av de gamla ledtrådar. Det är en perfekt kombination av den gamla skolan och modern styling. Utflykten kommer igen att dela många saker med Fords F-250 pickup. Detta inkluderar plattformen, externa funktioner och mycket mer. F-250 körs på en lättare plattform, så Excursion måste matcha den.

2020-modellen markerar början på en ny generations utflykt. Emellertid kommer Excursion att få ytterligare uppgraderingar 2021. Inget betydelsefullt eftersom de flesta av utsidan bevaras till stor del. Å andra sidan finns nya valfria hjul, yttre färger och ytterligare utrustning i arbeten. Detta skulle minska uniken hos SUV i full storlek. Trots detta kommer 2021-utflykten att vara tuff och meningsfull.

Ford Excursion 2021 interiör

Interiören i den helt nya Ford Excursion 2021 är också baserad på interiören i F-250 pickup. Interiören kommer att se unik ut, främst instrumentbrädan och material inuti. Utflykten är en extremt stor SUV så att du inte behöver oroa dig för interiören. Du kan välja mellan modeller med åtta och nio platser.

✓ Du kan också kontrollera:

Lastutrymmet är imponerande och du kan sticka en elefant i ryggen om du vill. Och medan utsidan ser robust ut, är insidan mycket subtil och modern. Tack vare de många utrustningsvarianterna erbjuder den övre utrustningen mer än tillräckligt med lyx. För år 2021 kommer Excursion att få WiFi, nya interiörfärger och fler förarassistanssystem.

Specifikationer för bensinmotorer

Den kommande Ford Excursion 2021 kommer att fortsätta att erbjuda en stor 6,2-liters V8. Denna drivlinje kommer fram till 2020-modellen och fortsätter 2021. Den kraftfulla V8 utvecklar 385 hästkrafter och 430 pund vridmoment.

Många fans hoppas på en turbomotor med ännu mer kraft. Detta är dock bara möjligt om Blue Oval introducerar en speciell variant som Raptor.

2021 Dieselutflykt

Den ankommande SUV i full storlek kommer också att ha en dieselmotor. Vissa saker är fortfarande inte officiella. Ford Excursion 2021 erbjuder emellertid en 6,7-liters V8. Denna motor genererar upp till 450 hk. Ännu viktigare är att vridmomentvärdena ställs in på 925 lb-ft.

Med dessa nummer kommer Excursion inte att ha någon riktig tävling. Ja, vi kan nämna en 707 hk Jeep Grand Cherokee Trackhawk. Fortfarande fokuserar Jeep på acceleration och toppfart. Ford handlar mer om verktyg och bogsering.

Bogseringskapacitet

Detta är ett intressant ämne av flera anledningar. Men en ny Ford Excursion 2021 kommer säkert att vara den nya släpkungen i staden. Dess bensinmotor kommer att dra cirka 9 000 pund. Å andra sidan är dieseldrivkraften kraftigare.

Att veta att Excursion Diesel kommer att transportera cirka 18 500 pund. En ny 10-växlad automatisk växellåda kommer säkert att hjälpa Excursion att uppnå dessa nummer.

Pris och släppdatum

Priset är fortfarande ett stort mysterium för tillfället. Den kommande Ford Excursion 2021 kommer säkert att kosta mer eller mindre cirka 50 000 euro. Genom att veta att expeditionen är prissatt till 52 000 euro kan utflykten tillföra några stora fler.

Detta är bara en prognos och inte officiell information. Dieselvarianten kommer att kosta lite mer, men fortfarande under 60 000 euro. En ny SUV i full storlek kommer att säljas under andra halvåret 2020.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)