CITROEN DISPATCH 2021: tekniska data, pris, släppdatum

Den helt nya Citroen Dispatch 2021 kommer att vara elektrisk. Den här skåpbilen kommer att få olika förbättringar, men dess helelektriska version är höjdpunkten. Citroen planerar bättre komfort och kommer också att välja att omforma utsidan. Dispatch-modellen har varit allt annat än en unik skåpbil de senaste åren. Det var mycket likt sin bror Peugeot Expert och mycket liknande även Toyota Proace.

Nu kommer Citroen äntligen att försöka leverera ett helt nytt utseende som gör Dispatch mer unik. Förutom bättre komfort bör interiören få mer teknik och högre säkerhetsbetyg. Sammantaget är det en spännande tid före Dispatch Van, och här är vad du kan förvänta dig av den här modellen i framtiden.


SÄND 2021 REDESIGN

Den kommande Citroen Versand 2021 finns i tre olika längder. Det finns dock bara en takhöjd du kan köpa. Citroen erbjuder också tre trimnivåer. Allt börjar med startnivå Dispatch X och slutar med Dispatch Enterprise Plus med det högsta intervallet. Alla tre versioner får olika ändringar. Naturligtvis pratar vi om att omforma utsidan. Citroen är äntligen redo att leverera något helt nytt och unikt. Med detta i åtanke har sändningsbilen fått en ny frontpanel. 


✓ Du kan också kontrollera:

Du kan förvänta dig ytterligare krom accenter runt gallret. Samma galler blir högre kvalitet och större. Dessutom erbjuds helt nya strålkastare som standard. Den här skåpbilen kommer att ha nya paneler och även den bakre kommer att ändras avsevärt. Den nuvarande modellen är baserad på EMP2 eller den effektiva modulära plattformen 2. Vi vet inte om Citroen kommer att införa en ny arkitektur eller ändra den nuvarande.

SAMMA MOTORPOSITIONERING

Grundutrustningen kommer att fortsätta att köras med 1,6-liters diesel. Denna motor har en effekt på 95 hk och är utrustad med en 5-växlad manuell växellåda. Du kan också ladda en valfri automatisk växellåda. Den andra versionen av en 1,6-liters diesel har en högre effekt och en effekt på 115 hk. Den här enheten fungerar emellertid bara med en manuell växellåda av någon anledning.

Det mest populära motorvalet är 2,0-liters diesel som tillval. Den finns i tre olika versioner: 124 hk, 150 hk och 176 hk. Den starkaste prestandan uppnås också med automatväxellåda och paddlar monterade på ratten.

HELT ELEKTRISK CITROENFRAKT

Enligt de senaste rapporterna planerar Citroen att introducera tre helt nya elbilar. Den Citroen Dispatch 2021 är en av de modeller som kommer att elektrifieras. Elbilar kommer på marknaden 2021.

Enligt tillverkaren erbjuder helt elektrisk frakt en hög komfort och jämnhet. Det kommer att finnas två batteristorlekar med olika intervall. Ett 50 kWh batteri erbjuder en räckvidd på 124 miles. Dessutom bör 75 kWh-varianten erbjuda en räckvidd på nästan 200 miles.

CITROENFRAKT 2021 DATUM OCH KONKURRENS

Det medelstora van-segmentet är mycket starkt men också mycket förvirrande. Den nya Citroen Dispatch 2021 är också en medelstor skåpbil som kommer att introducera många nyheter under de kommande månaderna. Volkswagen Transporter och Mercedes-Benz Vito är de mest troliga konkurrenterna just nu. Citroen släpper en ny postorderbil senare i år.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)