CHRYSLER VOYAGER 2021: tekniska data, pris, släppdatum

Enligt de senaste rapporterna kommer den nya Chrysler Voyager 2021 inte att se ut som många av oss trodde. För inte så länge sedan tog Chrysler ett udda steg med nya Voyager. Denna modell var avsedd att ersätta Pacifica minivan på nybörjarnivå. Många tillförlitliga källor sa att Voyager skulle se ut ungefär som den nuvarande Pacifica. Detta kommer dock inte att hända.

Hur som helst kommer den nya Pacifica att få en stor ansiktslyftning och dessa förändringar kommer inte att finnas tillgängliga på Voyager. Troligtvis kommer inredningen också att skilja sig från vad alla förväntade sig. Drivlinjealternativen är fortfarande ett mysterium. Nya Voyager kommer att säljas i sommar.


VOYAGER 2021 BÄR INTE PACIFICA-STILEN

Chrysler bekräftade i princip att Pacifica och Voyager skulle ha olika ansikten. Den nya Chrysler Voyager 2021 kommer att behålla sin nuvarande utformning, medan Pacifica minibuss kommer att få en mer dramatisk ansiktslyftning. Dessutom erbjuder Voyager ingen av innovationerna från Pacifica. Vissa tycker att det här är en galen idé.


På baksidan är detta ett utmärkt sätt att skilja din premium minibuss från något billigare. Dessutom kommer Pacifica-köpare att vara mer villiga att öppna sina väskor. Generellt kommer den inkommande Voyager 2021 att ersätta Pacifica LX trimnivå och vara ett billigare alternativ.

VOYAGER VS. PACIFICA INTERIÖR

Historien går utöver den yttre designen. Den kommande Chrysler Voyager 2021 avgår också från Pacifica när det gäller inredning och teknik. Inkommande Pacifica kommer också att få ytterligare teknik och andra interiörförbättringar. Å andra sidan kommer Voyager inte att vara någonstans nära det 2021. För jämförelse: Pacifica har en 10,1-tums infotainment-skärm och de övre utrustningsvarianterna har nappaläderklädsel av hög kvalitet.

✓ Du kan också kontrollera:

Dessutom kan en ny design av mittkonsolen förväntas. En 7-tums pekskärm erbjuds för Voyager, tillsammans med grundläggande tygklädsel. De flesta premiumfunktionerna är dock exklusivt tillgängliga. Detta inkluderar även tekniska funktioner och förarassistanshjälpmedel.

MOTORSPECIFIKATIONER

Åtminstone kommer något att vara detsamma som Pacifica-modellen. Den Chrysler Voyager 2021 kommer att använda samma och pålitliga 3,6 liters V6-motor. Denna kraftfulla enhet producerar 287 hästkrafter och 267 lb-ft vridmoment. En 9-växlad automatisk växellåda finns tillgänglig och Voyager kommer säkert att ge en mycket smidig körning. Dessutom kommer Pacificas nya AWD-system för vridmomentvektor att finnas tillgängligt på Voyager.

Tack vare detta kommer den nya installationen att ge kraft till alla fyra cyklar om det behövs. Dessutom kan hela kraften bara överföras till bakhjulen. Den nya Voyager minivan accelererar från 0 till 60 km / h på 7,6 sekunder. Den kan dra nästan 3600 pund och kommer att använda en 9-växlad automatisk växellåda.

PRIS OCH UTSLÄPPDATUM FÖR CHRYSLER VOYAGER 2021

Om du måste välja mellan Pacifica eller Chrysler Voyager 2021 är Pacifica ett mycket bättre alternativ. Voyager minibuss kostar mindre än 30 000 euro. Dessutom kommer denna modell innan Pacifica i sommar.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)