Chrysler Aspen 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Den legendariska Chrysler Aspen 2021 är på väg att göra ett comeback . Enligt de senaste rapporterna kommer den nya modellen att komma i år. På grund av Covid-19-utbrottet tror vi dock att utgivningsdatumet kan skjutas upp till nästa år. FCA-gruppen publicerar bara några av ritningarna och vi tror att nästa generations SUV kommer att vara vacker och modern. Som ni kanske redan vet, var Chrysler Aspen inte den bästsäljande SUVen i tyskarna då. Tillverkaren hoppas dock att denna modell kan återupplivas inom en snar framtid.

När det gäller design kommer den kommande Aspen att se väldigt attraktiv ut och som vi ser kommer den att dela mycket med den berömda Dodge Durango. Vi hoppas att den erbjuder en mer rymlig stuga och säkert introducerar en bättre inredning.


Chrysler Aspen 2021 exteriördetaljer

Den kommande Chrysler Aspen 2021 kommer att bli en mer attraktiv och elegant SUV än Durango-modellen. Men eftersom båda modellerna har samma grundläggande resultat kan vi förvänta oss många likheter. Sammantaget kommer den kommande SUVen att få lättare material än Durango och tack vare denna nya SUV kommer den att bli lättare. Chrysler kommer också att introducera bättre aerodynamik, vilket definitivt kommer att påverka bränsleeffektiviteten.


Dessutom kommer den kommande SUVen att vara extremt modern och ha en frontfäste som innehåller ett galler som liknar F-Pace-modellen. För att förbli konkurrenskraftig kommer Aspen att använda LED-strålkastare, något större stötfångare och nya, eleganta hjul.

Lyxig inredning

Den nya Chrysler Aspen 2021 är SUV: n som erbjuder en modern och elegant stuga. Till skillnad från föregående modell får den nya modellen fler funktioner och uppdateringar. Dessutom blir hytten mer exklusiv och denna tre-rads SUV har en utmärkt layout inuti.

En av höjdpunkterna i den tidigare Chrysler Aspen var dess rymliga stuga. Så vi kan förvänta oss samma sak med den nya. Enligt vissa rykten kan den kommande modellen se några förändringar, inklusive en virtuell cockpit och material av bättre kvalitet. Dessutom kommer det definitivt med det senaste infotainment-systemet, Apple CarPlay, Android Auto-support och en förbättrad lista över förarassistentfunktioner.

prestanda

När det gäller prestanda kommer den nya Chrysler Aspen 2021 att drivas av några motoralternativ. I grundversionen kommer den nya modellen att använda samma kraftfulla och välkända 3,6-liters Pentastar V6-enhet. Men för närvarande har vi ingen information om huruvida denna motor kommer att höjas och leverera fler hästar än tidigare. Den nuvarande varianten med samma motor gör 287 hästkrafter och 262 pund. Denna modell använder också en 9-växlad automatisk växellåda.

✓ Du kan också kontrollera:

Pacificas plug-in hybridinstallation kan också vara nästa alternativ. Detta system kombinerar en 3,6 liters motor med två elmotorer. Denna modell har också ett 16 kWh batteri under den bakre plattformen.

Chrysler Aspen 2021 pris och släppdatum

Företagets nya tre-rads SUV Chrysler Aspen 2021 gör ett snyggt comeback. Denna modell kommer att bli bättre och mer attraktiv i utseende. Det kommer också att finnas tillgängligt i slutet av detta år.

Vad gäller priset har vi inga exakta siffror, men det kommer från vissa rykten som ligger något under 50 000 euro. Chryslers nya flaggskeppsmodell, Aspen, kommer att avslöjas senare i år, medan försäljningen kan börja i början av 2021.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)