Cadillac XT6 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Den helt nya Cadillac XT6 2021 är en perfekt balanserad tre-rads SUV som kommer med gott om förfriskningar. Denna lyxiga SUV sitter mellan 2-radars XT5 crossover-SUV och en 3-rads Escalade-modell i full storlek. XT6 är populär runt om i världen och erbjuder en förstklassig design och mycket lyx inuti.

Interiören bör ge ännu bättre komfort än XT5 och det finns fler förarassistentfunktioner. Liksom första generationens modell kommer den nya modellen att fortsätta vara tillgänglig med en 3,6-liters V6 som producerar 310 hästar.


Cadillac XT6 2021 yttre ansiktslyftning

Den kommande Cadillac XT6 2021 kommer att designas om från utsidan. De flesta delarna förblir desamma och de enda synliga förändringarna är på den främre ramen. Det omdesignade välkända sköldformade galler och horisontella strålkastare är mer attraktiva tack vare det skarpare utseendet. Vi ser också en mer aggressiv stötfångare. I vilket fall som helst delar denna modell många designfunktioner med sina crossover-SUV-motsvarigheter, XT4 och XT5.


✓ Du kan också kontrollera:

Det finns en liknande design på baksidan av XT6 som tidigare. Den levereras med en omformad bakljus som ser mer synlig tack vare användningen av LED-belysning. Dimensionellt kommer denna SUV med en axelavstånd som mäter 112,8 tum. När man väljer sportmodellerna får köpare ett svart galler med en maskstruktur, en mörkare kroppssida och fönsterremsor samt tonade linser med en neutral täthet på baklyktorna.

Inredning

Den kommande Cadillac XT6 2021 kommer att utrustas med den senaste tillgängliga tekniken. Denna sju-sits SUV erbjuder en av de bästa inredningskonstruktionerna i sitt segment. Det slår enkelt modeller som Lincoln Aviator, Audi Q7 och Mercedes-Benz GLS.

Komfort är garanterad och tillverkaren har utökat sin lista över standard- och valfria bekvämligheter. Dessutom är hytten på XT6 utrustad med bekvämligheter som lädersäten, uppvärmda 8-vägs framstolar, uppvärmd ratt, elektriskt taklucka, klimatreglering i tre zoner, handsfree baklucka och 8-tums beröring. Infotainment-skärm med Android Auto och Apple CarPlay-integration.

säkerhet

När det gäller förarassistenter kommer XT6 2021 som standard med ett framkollisionslarm , främre fotgängsbromsning , långsam automatisk frambromsning, främre och bakre parkeringsassistent, bakre trafikvarning och en blindföljvarning.

Enkeltmotorerbjudande

Den nästa generations Cadillac XT6 2021 kommer att fortsätta att erbjuda en enda drivlina alternativ . Denna pålitliga SUV är utrustad med en 3,6-liters V6-drivenhet som ger 310 hästkrafter och 271 pund-vridmoment. Men enligt vissa rykten kan den här motorn få några extra hästar.

Samma drivlinje driver också modeller som GMC Acadia eller Chevy Traverse. Oavsett vilken drivlinje som överför kraft via en 9-växlad automatisk växellåda måste fronthjulsdriftens inställning användas som standard, medan AWD-systemet är valfritt. Bogsering är anständigt för en så stor SUV, och den nya 2021 Cadillac XT6 kan dra upp till 4 000 pund.

Cadillac XT6 2021 ankomstdatum och pris

Den senaste Cadillac XT6 2021 är SUV: n som kommer att erbjuda revolutionerande design. Dessutom kommer hytten att bli bättre och den nya modellen kommer att introducera många nya tekniker och material av hög kvalitet.

Enligt Cadillac kommer den kommande X6 att börja på över 53 000 euro och säljas under andra kvartalet 2021.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)