Cadillac XT5 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Den medelstora SUV Cadillac XT5 2021 spionerade för några dagar sedan och de första bilderna publicerades online. Enligt fotona uppdateras den nya modellen och ser djärvare ut än tidigare. Den spionerade testmulan är täckt med mild kamouflagefärg och de flesta delarna är synliga. Fronten på denna SUV kommer att dominera och vara mer aggressiv tack vare det nya juvelerade strålkastarsystemet. Kabinen blir också bättre och vi kan förvänta oss mer komfort.

I allmänhet görs de flesta av ändringarna under huven. Den kommande XT5 kommer att få en ny fyrcylindrig turbomotor som ger 270 hästkrafter och 295 pund fot.


Cadillac XT5 2021 kommer med en mindre extern översyn

XT5-modellen är känd som en elegant SUV som har utmärkt design och ännu bättre funktioner. Det ser unikt och lyxigt ut. Enligt senaste foton kan vi se att 2021-modellen kommer att se mindre exteriörrevisioner. Den Cadillac XT5 2021 modellen mäter fortfarande samma dimensioner och former.


✓ Du kan också kontrollera:

Denna SUV är baserad på det populära Escala-konceptet. Dessutom delar båda modellerna många tips. Åldringsgallret har omarbetats och ser mer aggressivt ut. Tillverkaren installerade också nya juvelstrålkastare. Sidoprofilen bibehålls till stor del och har högkvalitativa 18-tums hjul. Dessutom kan du valfritt få en mer distinkt 20-tums fälg. Minsta förändringar görs på baksidan. Tillverkaren kommer att omforma baklyktorna och lägga till starkare stötfångare.

Hyttdesign och teknik

Inredningen i den nyligen spionerade Cadillac XT5 2021 kommer att vara modern och tillverkaren kommer att ge mer standardfunktioner. Dessutom är XT5 2021 känd som en pålitlig och säker SUV. Det levereras med det nya förarassistanssystemet, som erbjuder mer säkerhet. Höjdpunkten för denna avdelning är det avancerade självgående systemet. Detta system är bara “säkert” på motorvägar. Samma system kommer också att introduceras med CT6 sedan.

X5: s stuga är modern och har mer högkvalitativa material än tidigare. Det kommer att finnas mycket utrymme inuti och komforten är stor. Även standardmodellen kommer att ha fler funktioner. Årets modell inkluderar farthållare, elektrisk parkeringsbroms, elektriska framsäten, elektriska express- / nedfönster, nyckelfri ingång, två-zons klimatkontroll, läderratt, Bose-ljud med 8 högtalare och en laddningsplatta för trådlös smartphone.

Drivkraftsspecifikationer

Den nästa generations Cadillac XT5 2021 kommer att fortsätta att funktionen samma 3,6-liters V6 som den nuvarande modellen. Denna motor producerar 310 hästkrafter och 270 pund vridmoment. Den levereras som standard med framhjulsdrift och en 8-växlad automatisk växellåda. Ett fyrhjulsdrivsystem är valfritt. Denna drivlinje är snabb, pålitlig och lyhörd.

Den nya motorn presenteras också. Du kan få en valfri 2,0 liters turbo-fyrhjulsenhet som använder samma växellåda. Den producerar 270 hästkrafter och 295 pund-vridmoment. I grund och botten ger denna drivlinje en jästprestanda än den grundläggande drivlinan, och tack vare detta kan vi förvänta oss betydligt bättre bränsleförbrukning.

Cadillac XT5 2021 pris och släppdatum

Den kommande Cadillac XT5 2021 kommer någon gång i år. Dessutom kommer den nya modellen att markeras med samma startpris som den nuvarande modellen. Detta innebär att den medelstora bas-SUV kommer att kosta 41 500 euro. Uppgradering till högre utrustningsvarianter med fler funktioner och material av hög kvalitet kostar över 70 000 euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)