Cadillac XT4 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Den kommande Cadillac XT4 2021 är en visuellt lyxig crossover för små bilar som kommer att vara en stark konkurrent för många modeller i samma segment. Förutom den attraktiva exteriördesignen erbjuder denna SUV komfort och en förfinad stuga än de flesta av sina konkurrenter idag.

Liksom den tidigare modellen kommer den nya Cadillac XT4 2021 att erbjudas med samma motor. Det är just denna lilla SUV som drivs av en fyrcylindrig, turboladdad motor som levererar 237 hk.


Cadillac XT4 2021 uppdateringar

Designen på Caddilac XT4 2021 är uppdaterad och ser modern ut. Cadillac gör flera designförbättringar och lägger till mer standard och valfria funktioner. De flesta av de visuella förändringarna är fram och bak. Den nya modellen får en karakteristisk strålkastare och bakljusbehandling. Dessutom har tillverkaren lagt till en praktisk yttre design med det uppdaterade gallret. Samma läkemedel kan ses på den större XT5-modellen.


Sportmodellen är verklig affär. Denna version kommer att lägga till mer Active Sport-fjädring, imponerande 18-tums hjul och fyrhjulsdrift med terrängkörningsläge. Cadillac erbjuder också två nya metallfärger (Silver Dust och Garnet).

Interiörvärdar fler tekniker

Kabinen i den nya generationen Cadillac XT4 2021 är lyxig, bekväm och rymlig. Vi måste nämna att XT4 är den SUV som erbjuder mer kvalitetsmaterial än någon annan modell i sin klass. Instrumentpanelen ser ren ut och de övre dörrpanelerna är täckta med ett sydd konstkåpa. Dessutom har XT4 ett attraktivt nytt 8,0-tums infotainment-system med Cadillacs CUE-programvara. Apple CarPlay, Android Auto, integrerad WiFi-hotspot och ett ljudsystem med sju högtalare är standard.

✓ Du kan också kontrollera:

Det finns också många valfria bekvämligheter som navigering och ett Bose-ljudsystem med 13 högtalare. Teknologipaketet är tillgängligt med (endast lyx- och sportmodeller). Denna mässing har ett digitalt instrumentkluster, en head-up display och en trådlös smarttelefonladdare.

Säkerhets- och förarhjälpsfunktioner

Eftersom det här är en uppdaterad modell kan vi anta bättre säkerhet än tidigare. Den nuvarande XT4 erbjuder också ett fantastiskt skyddspaket. Den är som standard utrustad med funktioner som framåtkollisionsvarning och automatiserad nödbromsning, övervakning av blindfel med bakre korstrafikvarning och adaptiv farthållare.

Cadillac XT4 2021 under huven

Under huven kommer den kommande Cadillac XT4 2021 att drivas av en turboladdad fyrcylindrig motor som kan producera 237 hk. Denna motor skickar kraft genom en nio-växlad automatisk växellåda och finns med framhjul eller fyrhjulsdrift. Den nuvarande modellen med samma motor accelererar från 0 till 60 mph på 7,8 sekunder. Om vi ​​jämför den tiden med BMW: s senaste X1-modell, som går på 6,3 sekunder, förlorar XT4 striden.

Som tidigare har denna SUV ett bränsleeffektivt cylinderdeaktiveringssystem som ger genomsnittliga EPA-uppskattningar av bränsleekonomi tack vare sin XT4. Framhjulsdrivningsmodellen levererar 30 mpg på motorvägen medan fyrhjulsdrivningsmodellen levererar 29 mpg.

Utgivningsdatum och pris

Den senaste Cadillac XT4 2021 är en snygg SUV som utgör ett hot mot många SUV: er på marknaden. Basmodellen, som erbjuder ett fantastiskt paket med funktioner, börjar på 36 690 euro. Om du behöver ett fyrhjulsdrivningssystem kan du lägga till det för ytterligare 2500 euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)