BMW X6 2021: tekniska data, pris, släppdatum

Väntan är över, den omdesignade BMW X6 2021 bekräftas och vi kan räkna med många förbättringar. Denna populära lyx-SUV kommer att debutera nästa år och kommer att få fler uppdateringar. Som ni kanske introducerade X6-modellen först i slutet av 2008 och den väckte mycket uppmärksamhet då. Dessutom har den kommande X6 gått in i sin fjärde generation 2021 , och med denna nyutveckling förväntar vi oss att det är en överföring.

Den kommande BMW X6 2021 kommer också att erbjudas som en överföringsmodell i samma form och design som den nuvarande. Det kommer dock att finnas några mindre uppgraderingar och den nya modellen ser mer attraktiv ut än tidigare.


BMW X6 2021 designändringar

Som redan nämnts kommer den kommande BMW X6 2021 att fortsätta erbjudas i samma form. I princip är denna modell en överföring, och endast små ändringar görs här och där.


Det viktigaste är att fronten blir mer aggressiv och njurristen från BMW ser nu bättre ut. Den sportiga designen är på plats och den nya modellen har en swoopy taklinje, lång huva, korta främre och bakre överhäng. I allmänhet krävs inga hårda ändringar, eftersom den här modellen ser unik ut och tack vare den är lätt att känna igen.

✓ Du kan också kontrollera:

M-paket

M-paketet kommer också att finnas tillgängligt och modellen som bär den kommer att utformas mer aggressivt. Detta paket innehåller en svartlackerad njurrist, utskjutna hjulbågar och en bakre diffusor med fyra avgasspetsar. 21-tums hjul är standardutrustning i M-paketet.

BMW X6 2021 interiör och säkerhet

Interiören i den kommande BMW X6 2021 kommer att ha en tydlig och lyxig design. Denna modell kommer att hysa fler tekniker och material av hög kvalitet. Vissa uppdateringar inuti kommer att hända och tillverkaren kommer att ordna fler klippare i sin stuga. Tack vare detta erbjuder detta två-radars säte mer komfort. Den har en infotainment-skärm på instrumentbrädan, en snygg centerstack, olika utrustningsalternativ av hög kvalitet, en elektronisk växelspak, många premiumklädselalternativ och en sportig tre-talers ratt. Som ni ser är många av funktionerna desamma.

Det kommer också att finnas mycket avancerad säkerhetsutrustning. Som en del av standardpaketet inkluderar denna modell automatisk nödbromsning, skärmar för blinda fläckar, parkeringssensorer, varningsspår för körning, assistent med stor strålning och adaptiva LED-strålkastare. Valfritt kan du få en anpassningsbar farthållare, en aktiv spårkontroll, en körfältsassistent och en surroundvykamera.

BMW X6 2021 drivlinealternativ

Vi förväntar oss inga förändringar under motorhuven på den nya BMW X6 2021 . Det finns tre motoralternativ. Basen sDrive40i kommer att använda samma 3,0-liters sexcylinder som ger 335 hästkrafter och 330 kilo fot.

När man byter till M50i-modellen får köpare en kraftfullare 4,4-liters dubbelturbo V8 med 523 hk. Den längsta avstånd X6 M är bäst utrustad och kommer att använda en 4,4 liters V8-motor som levererar 600 hk respektive 617 hk. Dessutom kommer de befintliga åtta-växels automatiska växellådorna att driva alla ovanstående modeller.

Utgivningsdatum och kostnad

Inget officiellt släppdatum har fastställts för den kommande BMW X6 2021 . Enligt vissa expertspekulationer kan dock den nya modellen förväntas nästa sommar. Denna ankomst är baserad på tidigare års scheman.

Priset är ännu inte tillgängligt, men vi kan anta att det ligger i samma intervall som tidigare. Den nuvarande sDrive40i-modellen kostar 65 295 euro, medan xDrive40i börjar på 67 595 euro. Men den högre modellen M50i börjar på 86.645 euro. Att ladda en BMW X6 2021 med M-paketet ökar priset till 115 000 euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)