BMW X4 2021: tekniska data, pris, släppdatum

Den BMW X4 2021 kommer att omgjorda och kommer att representera ett stort antal förbättringar. Enligt de senaste nyheterna kommer 2021 BMW X4 att träffa gatorna nästa år och vi kan förvänta oss fler förändringar vad gäller design och design.

Exteriören på nya BMW X4 2021 kommer att designas om och tillverkaren kommer att göra denna SUV mer aggressiv än tidigare. Dessutom kommer några ändringar att göras inuti och vi kan anta en mer lyxig stuga. Dessutom kommer den högpresterande varianten X4 M att finnas tillgänglig igen. Detta odjur kommer att se mer aggressivt ut och använda en kraftfullare motor än basmodellen.


BMW X4 2021 yttre förändringar

Den kommande BMW X4 2021 kommer att införa uppdateringar i mitten av cykeln. Denna SUV erbjuder fortfarande en aggressiv design och utmärkt aerodynamik. Den här gången kommer tillverkaren att använda mer högkvalitativa material och utöka funktionerna som strålkastare och stötfångare. Den främre kåpan är, som vi redan har skrivit, aggressiv och bär en stor dubbel njurgrill, som också finns på nästan alla modeller i X-klass.


LED-strålkastare erbjuds som standard. Bortsett från detta erbjuder denna modell en sportspoiler på ryggen, vilket ger en extra dos av sportighet. Den BMW X4 2021 kommer fortfarande att levereras med standard 19-tums lättmetallfälgar och valfria 20-tums fälgar. Dessutom driver den sportigare X4 M-varianten på 20-tums hjul av hög kvalitet. Om detta inte räcker för dig, erbjuder tillverkaren också större, svartmålade 21-tums fem-eger hjul.

Rymlig och teknisk stuga

Den BWW X4 2021 är den vackra kompakta SUV som erbjuder en premie stuga. Det finns mycket utrymme inuti. Med två rader med platser och tillräckligt med utrymme för fem passagerare har denna SUV också en lastkapacitet på 19 kubikfot och kan ökas med 51 kubikfot med de bakre stolarna nedfällda. X4 förlorar kampen mot BMW X3 i denna avdelning. X3 klarar sig mycket bättre i det här området, och erbjuder 29 kubikfot utrymme bakom den andra raden och 63 kubikfot med baksätena nedfällda.

✓ Du kan också kontrollera:

Grundmodellen X4 är välutrustad. Det kommer med HD-radio, 12 högtalarsystem, Apple CarPlay och slutligen Android Auto-kompatibilitet. Infotainment-systemet använder en 10,3-tums skärm med den senaste i fina gestkontrollfunktioner. Med detta system kan föraren styra ett infotainment-system med fem enkla handrörelser.

Färger

Den helt nya BMW X4 2021 har en vacker färgpalett med nio färger. Dessa inkluderar färger som Jet Black, Alpine White, Flamenco Red, Dark Olive, Mineral White, Phytonic Blue, Glacier Silver, Dark Graphite och även en av de mest populära svarta safirerna.

BMW X4 2021 Tekniska data för drivlinje

Den kommande BMW X4 2021 kommer att finnas med två motorer, varav en driver den mäktiga X4 M-modellen. Basmodellen finns med en 2,0 liters inline 4 turboladd drivlinje som ger 248 hk. Denna motor är utrustad med en 8-växlad automatisk växellåda och använder fyrhjulsdrift eller Xdrive som standard.

BMW X4 M.

Som ni kanske redan vet gjorde tillverkaren några förändringar av X4 M-modellen under det senaste året. Den gamla motorn har ersatts med den nya turboladdade Inline-6, som ger 473 hästkrafter och 442 pund-vridmoment. Tack vare denna kraftfulla motor sprider M: s högpresterande modell från 0 till 60 miles per timme på bara 4,1 sekunder. Tävlingsmodellen tar 4 sekunder platt. Ett AWD-system är också standard med denna variant.

Pris och släppdatum

Den kommande BMW X4 2021 är en superb designad SUV som kommer att använda mer teknik och material av hög kvalitet än föregångaren. På grund av detta måste vi säga att den här modellen inte är billig. Startpriset för basmodellen är 52 000 euro.

Att välja den fulladdade modellen kan dock höja priset till 80 000 euro. X4 M har en mer aggressiv design. Denna modell kommer att fås från 62 000 euro. BMW-tillverkaren tar fram sin senaste X4 i slutet av 2020.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)