BMW X2 2021: tekniska data, pris, släppdatum

Den kommande BMW X2 2021 är den nya lyx-SUV där radikala förändringar kommer att äga rum. Som ni kanske redan vet är detta den andra generationen som följs med samma design och form.

Enligt BMW-tillverkaren kommer den kommande modellen att ge fler förfriskningar och det kommer att bli många förbättringar. Dessutom kommer nästa generation att dra fördel av omfattande drivlinealternativ. Vi kan också förvänta oss fler funktioner och ännu högre material. Den nya modellen är officiellt bekräftad och vi kan förvänta oss att den kommer att träffa marknaden någon gång nästa år.


BMW X2 2021 byter

BMW X2 2021: s yttre design skiljer sig inte från den första generationen. Den nya modellen har samma design och form. Dessutom, som den tidigare, kan den nya modellen inte förväxlas med någon annan subcompact crossover eftersom den har sin egen unika design.


Den högpresterande M35i-modellen är emellertid mer elegant än dess grundläggande syskon. Denna modell har en blank 28i silver nedre öppning som är kroppsfärgad med svarta accenter. Det dubbla njurgallret ser attraktivt ut och det här fodret innehåller exklusiva 20-tums M-Sport-hjul som ger en extra dos av sportighet.

Design inuti

Den kommande BMW X2 2021 ser fantastisk in. Denna modell anses vara en av de bäst utrustade i sin klass. Designen är modern och det finns många nya bekvämligheter. Det är också bekvämare än tidigare. Vi gillar den nya 8,8-tums pekskärmen som ser ren, klar och relativt enkel att använda. Om det inte räcker finns det ett valfritt premiumpaket som kostar bara 1 800 $ mer. Detta paket kommer att lägga till en head-up display och ny navigering.

✓ Du kan också kontrollera:

X2 M35i ger ännu fler funktioner. Denna modell stöder Apple CarPlay trådlös kompatibilitet. Dessutom är vikspeglar, en elektrisk baklucka och elektriska framsäten standard. Om du behöver mer ljus i kabinen finns det ett panoramabildtak som kostar 1.350 euro mer.

Som nämnts tidigare är komforten hög och den nya X2 2021 erbjuder 21,6 kubikfot bakom den andra raden. Men när den andra raden är vikt, erbjuder denna SUV 50,1 kubikfot utrymme.

säkerhet

BMW aktiva säkerhetslista är längre än tidigare. Den nya modellen kommer att erbjuda utökad valfri utrustning. Saker som en framåtkollisionsvarning med automatisk nödbromsning, varningsfart för varningsfält, automatiska strålkastare, aktiv farthållare och parkeringssensorer är standard.

Valfritt kan adaptiv farthållare med Active Driving Assistant (varningsfart för varningsfält, varningsfart för avfärd, fotgängare skydd under dagen) implementeras för ytterligare 1 000 euro.

BMW X2 2021 under huven

Den kommande BMW X2 2021 kommer att finnas med två motoralternativ. Den första driver basmodellen och består av en 2,0-liters, fyrcylindrig, turboladdad motor som kan öka effekten till 228 hk. Det andra körtåget kör M35i-modellen.

“Högprestandamodellen” använder samma motor som basmodellen. Tack vare vissa modifieringar kan denna version emellertid leverera 301 hästar och 331 kilo fot. Dessutom är M35i-modellen den mest kraftfulla fyrcylindriga motorn som den berömda BMW någonsin har byggt. Båda modellerna är utrustade med en åtta-växlad automatisk växellåda och ett xDrive-system som standard.

BMW X2 2021 prissättning och debut

Den andra generationen BMW X2 2021 ser bättre ut och medför fler förändringar. Som tidigare måste denna SUV fyllas med den senaste tekniken och material av hög kvalitet. Men den här gången kommer det att finnas ännu fler funktioner.

Enligt de senaste nyheterna kommer BMW X2 att börja på 36 400 euro 2021 , vilket gör denna SUV till den näst dyraste i sin klass. Jaguar E-Pace är fortfarande den dyraste till 38 900 euro. För den sportigare X2 M35i-modellen kommer priset dock att stiga till 46 450 euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)