BMW M4 2021: pris, tekniska data, foton

Den nya BMW M4 2021 är en kraftfull friidrottare för banor och motorvägar. Det är bra för drivningar, svängar och långa raka linjer. Om du gillar adrenalin är denna bil speciellt designad för dig. Den har en lyhörd ratt som gör att du enkelt kan ta de tuffaste hörnen med högsta hastigheter. Denna sportbil skapades för livliga intryck.


Utsidan av den nya BMW M4 2021

Nya BMW M4 2021 är en sport och adrenalin. Var och en av modellerna har återgivit detta om och om igen. Livliga motiv leder bilen tillbaka till ett antal nya generationers bilar. Vad såg vi nytt? Först och främst är detta den främre stötfångaren, den ändrade formen på huven, vinkeln på strålkastarna. Du kan känna andan av nyhet i varje detalj.

Den nya BMW M4 2021 fick ljusa och moderna detaljer i framsektionen, ljusa ljus från moderna LED-lampor. Den främre stötfångaren har ändrats med tre delar av luftintaget. Dessutom uppfyller den sin tekniska uppgift 100% och fungerar inte som ett vanligt dekorativt element, vilket ofta är fallet med de viktigaste konkurrenterna i M4 2021 . Detta beslut syftar till att maximera tillförseln av kall luft för att kyla motorn och bromssystemet.


I bilen minskade lyftkraften och bilens aerodynamiska egenskaper förbättrades. Detta uppnåddes tack vare splitter, diffusor och kol spoiler. Maskinens dynamiska utseende bibehålls även om den inte är i rörelse. Allt tack vare den utmärkta kombinationen av taket, spoilern och bakspegeln.

✓ Du kan också kontrollera:

18-tums hjul i grundversionen kompletterar maskinens övergripande utseende. Bland de valfria lösningarna erbjuder tillverkaren 19 och 20 tum ljuslegeringshjul. M Sport avgassystem levererar ett uttrycksfullt och igenkännbart “fyra” ljud.

Interiören i nya BMW M4 2021

Salong nya BMW M4 2021 är gjord i en mycket spännande stil. Den är full av extravagans och tysk askese, där praktik och enkelhet kombineras i varje detalj. Det är säkert att interiören förmedlar en sportig atmosfär enbart på grund av sätena, som representerar en symbios av sportig adrenalin och familjeförmåga.

Den automatiska luftkonditioneringen är standard såväl som i den utökade versionen. Det professionella musiksystemet ger dig känslan av att vara på en konsert av ditt favoritband, och navigationssystemet från samma märke låter dig inte gå vilse på okända gator och stigar.

Stamvolymen är 445 liter, vilket är en imponerande siffra för Coupé, särskilt när du tänker på att “fyra” är en sportbil med motsvarande uppgifter och mål.

Teknisk fyllning BMW M4 2021

En motor med en förskjutning på 3 liter används för BMW M4 2021 . Den är utrustad med en turboladdare och har en effekt på 431 hk. Moment 550 Nm vid 1850-5500 rpm. Men om det inte räcker för dig är tillverkaren redo att erbjuda en 450 hk uppgradering av hästkrafter.

Direkt dubbel turbo-injektion och inställningar med hög precision garanterar att motorn svarar med det minsta trycket på gaspedalen. Allt detta ger explosiv acceleration och utmärkt dragkraft. Den nya, lätta vevaxeln förbättrar dynamiken och minskar bränsleförbrukningen.

Sport BMW M4 2021 använder två typer av växellådor: den “klassiska” i form av en 6-växlad manuell växellåda och en 7-växlad robot med två våta kopplingar. Manualen är utrustad med en funktion för att öka hastigheten i reducerad växel. Bilens topphastighet är 250 km / h, den når de första hundra på 4,2 s. För övrigt kan den maximala hastigheten ökas till 280 km / h mot en avgift.

Grunden för bilen var den tredje serien BMW med en mängd förbättringar. McPherson fjäderben är inbyggda i framsidan och en klassisk “multi-länk” med passiva stötdämpare finns på baksidan. Och under vilken tid, för en extra betalning, kommer ett kontrollerat paket med stötdämpare med tre lägen att installeras.

En ratt med en elektrisk förstärkare, från vilken ett antal inställningar och alternativ inte hålls kvar, ger en hög grad av manövrerbarhet. Fyra bromsar har perforerade skivbromsar.

Ändringar av nya BMW M4 2021

Biltillverkaren har utvecklat 2 kompletta uppsättningar BMW M4 2021: Basic och Competition . Men som så ofta är fallet, är våra förare missgynnade och kan inte få en sekund.

Följande utrustning är integrerad i facket:

 • Klimatkontroll med två zoner;
 • LED-optik;
 • Assistenter ASC, DSC;
 • 6 kuddar;
 • bra musik och mer.

Bland fördelarna med den nya modellen är det värt att lyfta fram:

 • bra ljus design;
 • bra motorprestanda;
 • bra jobb i båda rutorna;
 • hög stabilitet hos bilen på vägen;
 • utmärkt manövrerbarhet och styrbeteende;
 • Jämnhet.

Nytt BMW M4 2021-pris

Den  nya BMW M4 2021  kommer på marknaden med ett ingångspris på cirka 87 900 euro.

Foton BMW M4 2021

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)