BMW M2 2021: pris, tekniska data, foton

BMW- företaget slutar inte för att glädja de unika utvecklingen av fansen. Den nya BMW M2 2021 boliden imponerar med sin styrka, aggressiva utseende och attraktiva pris.


Exteriör och interiör i nya BMW M2 2021

Utseende har sett vissa förändringar. Samtidigt skiljer sig ryggen praktiskt taget inte från den civila modellen. Det finns dock tydliga skillnader. Till exempel har en stötfångare med vertikala reflektorer blivit mer massiv, och en liten spoiler har dykt upp på bagagerumslocket. Brutala luftväxlare och diffusorer i bakgrunden ger bilen en minnesvärd och vågad look, som passar en sport-superbil. Motorhuven markerades och kylargallernas näsborrar förstorades avsevärt. Hjulbågarna blåses upp och det beslutades att sätta in de 19: e hjulen. En liten gälja framför bågen är mer utsmyckad.

Lädersäten ersätts av sportstolar med sidostöd, värme och elektrisk justering. Den bakre soffan rymmer två passagerare. Men många kan tycka att det är lite trångt. I mitten finns ett armstöd där olika små föremål bekvämt kan förvaras. En skärm med röda urval är installerad och rörelseprofiler kan ställas in på skärmen. Det finns också tunna kronblad för manuell växling. Det 3-talade rattet med krominsatser är klädd i läder med vita sömmar. Det finns många knappar på ytan för att styra multimediasystemet.


Teknisk fyllning och modifieringar BMW M2 2021

Nyheten är utrustad med två turboladdare och en kolstötdämpare som supersportbilen lätt kan förhandla om branta hörn. Ytterligare M Sport-bromsar och ett förbättrat kylsystem är tillgängliga. Med en knapptryckning ställs avgassystemets ljud till ett specifikt läge. Inbyggd 6-cylindrig motor med injektion och dubbelscreen-turbin.

De viktigaste tekniska egenskaperna är följande:

 • Kraft – 370 “hästar”;
 • Kubikapacitet – 2979 cc;
 • Moment – 465 H * m vid 1400 rpm;
 • Maximal hastighet – 250 km / h;
 • Acceleration till 100 km / h – 4,3 s;
 • Bränsleförbrukning i staden – 10,5 liter, på motorvägen – 6,4 liter;
 • Antal växlar – 7;
 • Växellåda – en robot.

Du kan köpa en modell med en 6-växlad manuell växellåda och en 7-växlad dubbelkopplingsrobot. Mot en tilläggsavgift kan du ta bort hastighetsgränsen och öka kapaciteten till 270 km / h. Den nya BMW M2 2021 F87 anses vara den billigaste av hela sportbilsortimentet i München. Den mest kraftfulla versionen är tävlingsalternativet, som hade premiär i augusti 2018. Modellen är utrustad med en tre-liters motor och utvecklar 410 “hästar”, vilket är 40 krafter och 85 Nm mer än standardmodellen. Med M-förarpaketet (tillval) kan begränsaren enkelt bringas till 280 km / h.

✓ Du kan också kontrollera:

Ny BMW M2 2021

Om du utvärderar komplexiteten i kapacitet, kontrollerbarhet och kostnad är det verkligen inte i linje med tävlingen. Företagets huvudfokus ligger dock på BMW M5, för vilken efterfrågan väsentligt överstiger utbudet. Detta är den första fyrhjulsdrivna bilen som är en idealisk lösning för ryska vägar. Det kommer då att vara möjligt att köra längs vägen och känna sig bekväm i stadsförhållanden. När det gäller M2 2021 måste fläktarna anpassa sig till en ojämn yta med lite spelrum.

Den nya BMW M2 2021 är en sportmodell med en vacker design, xenon-utseende och utmärkt hastighetsdata. Bilen kommer säkert att locka andras uppmärksamhet och kommer inte att bli obemärkt. Ägaren till fordonet känner verkligt nöje och körkomfort.

Nytt BMW M2 2021-pris

Den  nya BMW M2 2021  kommer på marknaden med ett ingångspris på cirka 61 900 euro.

Foton BMW M2 2021

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)