Bentley Bentayga 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Den brittiska modellen Bentley Bentayga 2021 har börjat testa kallt väder och vi har några exklusiva bilder av testmulan. Den senaste flaggskeppsmodellen släpps nästa år och fans kan förvänta sig en uppdaterad design och en mer lyxig stuga.

Enligt många rapporter kommer den nya modellen att genomgå några ändringar under huven. Förutom den kraftfulla W12-drivlinan kommer Bentley att erbjuda en billigare modell med en V8-motor. Dessutom finns hybridenheten också tillgänglig, vilket är mer ekonomiskt än tidigare.Bentley Bentayga 2021 Exteriörändringar

Designen på den kommande Bentley Bentayga 2021 kommer att vara sportig och unik. Tillverkaren kommer att uppdatera sitt utseende, men inget väsentligt kommer att hända. Det distinkta gallret och tre nedre och massiva luftintag förblir oförändrade, medan vissa förändringar inträffar i den rekonfigurerade strålkastardesignen, som ser nästan ut som Continental och Flying Spur-modellerna.

De främre och bakre stötfångarna omarbetas också, och den nya Bentayga drar nytta av att inte vara för högt från marken, vilket inte bara gör att in och ut går lättare, utan också förbättrar sikten framåt. Offroad-kapacitet kommer också att vara stor tack vare den multimodala terränginställningen och luftfjädring.

Ny teknik inuti

Tekniken i den nya Bentley Bantayga 2021 kommer att revideras i grunden. Utan tvekan erbjuder denna SUV en av de mest lyxiga stugorna på marknaden. Den nuvarande bilens infotainment-system håller på att uppdateras, och denna modell kan lätt tävla med mer traditionella sedans, coupes och cabriolet. Apple CarPlay, Android Auto, WLAN hotspot och ett imponerande paket med 700 watt och 12 högtalare och en Naim med 1 950 watt är standard. Förarstödssystemet kommer att bli bättre och kommer att inkludera aktiv kryssning, nattsyn, assistans för banhållning och mer.

✓ Du kan också kontrollera:

Bantayga-modellen har fortfarande extremt bekväma framsäten som utan tvekan sätter standarden för denna klass. De ventilerade sätena är viskstilla och extremt mjuka även över långa avstånd. De bakre sätena saknar dock benutrymme och de kan ordentligt sätta vuxna.

Bentley Bentayga 2021 under huven

Den kommande Bently Bentayga 2021 kommer att få några ändringar under huven. Samma W12-motor fortsätter att driva denna SUV och kommer att få uppgraderingar för att öka prestanda och förbättra effektiviteten. Denna W12-modell erbjuder en fantastisk 600 hästkrafter och 664 lb-ft vridmoment bland den nuvarande modellen. Denna motor skickar kraft genom en 8-växlad automatisk växellåda och har ett AWD-system som standard.

Vi måste tillägga att denna motor också driver toppklassade sportbilar som Aston Martin, Lamborghini, Ferrari och Rolls-Royce. V8 dubbla turboladdare är relativt ny och kommer också att erbjudas. Denna motor utvecklar 542 hk och 568 lb-ft och använder samma växellåda som W12. Ett frågetecken kvarstår dock om dieselmodellen.

Hybridspecifikationer

En hybridmodell kommer också att finnas tillgänglig med en 336 hästkrafts turboladdad V6 och en 126-kilowatt synkronmotor med permanent magnet som levererar totalt 443 hästkrafter och 516 lb-ft vridmoment.

Denna modell använder ett 13 kWh batteri och kan laddas i sju timmar med en 240 volt laddare. Du kan gå upp till 84 km / h i EV-läge.

Bentley Bentayga 2021 släppningsdatum och pris

Den reviderade Bentley Bantayga 2021 kommer till USA under det fjärde kvartalet 2020. Enligt vissa rykten kommer tillverkaren att hålla samma pris som tidigare. Så vi kan förvänta oss att en basmodell med en V8-drivlinje kostar cirka 165 000 euro, medan W12-modellen börjar på 267 000 euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)