Audi Q9 2021: tekniska data, pris, släppdatum

Det berömda fyrringar företaget är redo att introducera den helt nya SUV-medlemmen Audi Q9 år 2021 . Enligt vissa rykten kommer den kommande modellen att ha en mer aggressiv design än den populära Q8-modellen.

Vid denna tidpunkt kan vi inte säga säkert vad som kommer att bli bättre, men den nya modellen kommer definitivt att ha mer teknik och material av hög kvalitet än resten av SUV: er i samma segment. Eftersom det bara ryktes om denna modell finns det ingen officiell information om dess design och motorrum. Dessutom samlas all information från populära webbplatser som samlar in information från pålitliga källor.


Audi Q9 2021 första bild

Rykten om den kommande Audi Q9 2021 kommer från tidigare år. Enligt informationen tillgänglig har Audi emellertid redan registrerat detta namn som ett varumärke i slutet av 2013. Vi har några återgivningsfoto och analyserar gärna den här modellen. I det första renderingfotoet kan vi se många likheter med Audi Q8.


✓ Du kan också kontrollera:

Båda modellerna har en kupéinspirerad form (gjord ovan) och har nästan samma strålkastare. Grillen är annorlunda och den främre kåpan påminner om Audi TT-modellen. År 2021 kommer den kommande Audi Q9 att vara dimensionellt större än den berömda Q8-modellen. Dessutom kan vi förvänta oss sportigare design och till och med en SQ9-modell inom en snar framtid. Vi väntar ivrigt på ytterligare officiell information. En sak är säker, modeller som BMW X7 och Mercedes-Benz GLS kommer att få en tuff rival.

Inomhusspekulation

Den nya Audi Q9 2021 kommer att erbjuda nästan samma lyxiga stuga som Q8-modellen. Det kommer att finnas mycket komfort inom och ännu fler tekniker.

I motsats till tidigare spekulationer föreslår vissa webbplatser att det kommande Q9 skulle vara större än Q8. Nästa flaggskeppsmodell kommer att innehålla en ny instrumentbräda enligt många rapporter, som kommer att se ännu mer imponerande ut jämfört med den nuvarande Q8-modellen. Naturligtvis kommer saker som det digitala instrumentklustret, den stora pekskärmen och massor av nya bekvämligheter att hända.

Audi Q9 2021 motorspecifikationer

Den kommande SUV Audi Q9 2021- modellen kommer att utrustas med tre motoralternativ. Basmodellen kommer troligen att använda en enkel 3,0-liters V6-turbomotor som ger 335 hästkrafter och 369 pund fot. En version med RS-emblemet kommer också att finnas tillgänglig. Enligt vissa rykten kommer den här modellen med en 4,0-liters V8-enhet som kan producera 592 hästkrafter. Båda ovanstående motorer skulle vara i par med en 8-växlad automatisk växellåda.

I Europa förväntar vi oss också en dieselversion. Troligtvis kommer denna modell att låna en drivlinje från SQ8-versionen. Mer information om denna version bör vara tillgänglig snart.

Produktion och kostnader

Vi väntar fortfarande på några officiella detaljer om Audi Q9 2021 . Det ser ut som att den nya Audi Q9 2021 kommer senare i år.

Men vid denna tidpunkt är det svårt att förutsäga priset för denna modell. Den grova beräknade grundmodellen för en expert skulle kosta cirka 75 000 euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)