Audi Q5 2021: pris, tekniska data, foton

Nyligen har crossovers med säkerhet ledat fordonsmarknaden. Dessa är bekväma bilar designade för olika vägförhållanden. En av de mest kända och mest populära bilarna av denna typ är den nya Audi Q5 2021 – en tysk högteknologisk crossover.


Exteriör och interiör i nya Audi Q5 2021

Moderna modeller av nya Audi Q5 2021 är uttrycksfulla och erbjuder en mysig och bekväm inredning. Denna bil är idealisk för familjeresor. Interiören är väldigt bekväm, och om du viker baksätet kommer bagageutrymmet att nå 1550 liter. Detta är en mycket imponerande indikator. Alla typer av saker, väskor och ryggsäckar passar bara i bagageutrymmet.

Det uppdaterade utsidan av Audi Q5 2021 domineras av olika sportlinjer och kurvor. Den främre änden är utrustad med en elegant ensamramgaller med låg utskärning och stora luftintag. Utseendet kompletteras av smalare strålkastare som utstrålar aggression och betonar kraften och dynamiken i crossover. Dessutom är de utrustade med speciella LED-dagsljus.


✓ Du kan också kontrollera:

En inbyggd kamera hjälper till att upptäcka närma bilar på avstånd, vilket gör det lättare att resa på natten. Bilens förbättrade geometri överraskar med låg luftmotstånd. Nu verkar bilen flyga i hög hastighet över motorvägen.

Interiören blev bredare och rymligare. Det förmedlar en känsla av mysighet och komfort som bara kännetecknar lyxbilar. Framstolarna är tillräckligt höga för att bättre kunna övervaka vägen och känna bilens beteende. Ventilationen och uppvärmningen som installeras i det hjälper dig bekvämt att täcka långa avstånd i svåra väderförhållanden. Styr- och hanteringssystem är anordnade så kompakt och bekvämt som möjligt. Du har alltid all nödvändig information framför dig. Salongen har också en bakgrundsbelysning med finjustering och inställning. En bra lösning i skymningen!

Ser mycket attraktiv virtuell instrumentbräda Audi Virtual Cockpit. Skärmens diagonal är 12,3 tum. Färger inspirerar med sin ljusstyrka och mättnad, ytan är klar och intuitiv. All information som föraren för närvarande kräver finns på kontrollpanelen.

Tekniska egenskaper för den nya Audi Q5 2021

Den nya Audi Q5 2021 crossover är utrustad med en modern två-liters TFSI-motor med S-Tronic automatisk växellåda. Detta inkluderar också den förbättrade quattro ultra-all-drivenheten. Det ger det bästa greppet på vägen och anpassar sig till olika förhållanden. Motorkraften med 4 cylindrar är 249 “hästar”, och topphastigheten når 237 km / h. Accelerationen till “hundratals” är också imponerande. Indikatorn är 6,3 sekunder.

Med den uppdaterade crossoveringen från ett av de mest kända tyska märkena kan du uppleva obeskrivligt nöje. Den är anpassad till olika körstilar så att ivrig terrängförare såväl som vanliga förare och resenärer kommer att njuta av det. Designen motsvarar alla modetrender, men en unik stil bevaras också.

Nytt AUDI Q5 2021 pris

Den  nya Audi Q5 2021  kommer på marknaden med ett ingångspris på cirka 44 700 euro.

Foton AUDI Q5 2021

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)