Audi Q3 2021: teknisk data, pris, släppdatum

Audi Q3 2021 är en liten och imponerande familje-SUV som är högt rankad inom det kompakta crossover-segmentet. Audi-tillverkaren testar för närvarande sin helt nya Audi Q3 2021 SUV, vilket kommer att ge några förbättringar. Enligt den senaste rapporten kommer denna modell att finnas tillgänglig i återförsäljare någon gång under 2020.

Den nya Audi Q3 2021 har en något annorlunda yttre design jämfört med föregångaren. Men modellen har fortfarande två rader med sittplatser och erbjuder tillräckligt med utrymme för fem passagerare. Dessutom kommer Audi Q3 att fortsätta köra på den välkända MQB-plattformen, som används idag för många medelstora och kompakta fordon.Audi Q3 2021 Fascinerande design

Den kommande Audi Q3 2021 kommer att dominera det kompakta crossover-segmentet. Denna modell är sportig och attraktiv. Framsidan av denna SUV har starka metallveck och skarpa kanter runt LED-strålkastarna. Tillverkaren kommer också att använda ett åttkantigt galler i ett stycke som ser ut uppdaterad med mer krom runt. 18-tums hjul, som ingår i basmodellen, är fortfarande inrymda i breda hjulbågar. Som tillval kommer tillverkaren att införa ett mer betydande 19- eller 20-tums hjul på de övre fästena.

Baksidan uppmärksammas mest av en integrerad bakspoiler och snygga LED-baklyktor. Med S-linjen får kunderna dock en lite mer aggressiv front med ett svart galler och LED-dimljus.

Interiör

Audi Q3 2021 interiör erbjuder högkvalitativa material och en skarp, modern design. Det ger bättre valuta för pengarna än andra SUV: er i samma klass. Denna 2-raders / 5-sitsig crossover har fler standardfunktioner som också innehåller mer säkerhet. Standardutrustningen inkluderar 10,25-tums digitalt instrumentkluster, 8,8-tums pekskärm, klimatkontroll med två zoner, Apple CarPlay / Android Auto, fyra USB-portar inklusive USB-C-portar, panoramabild, etc. på.

✓ Du kan också kontrollera:

Säkerhetsfunktionerna i Audi Q3 basmodell 2021 inkluderar sex krockkuddar, Audi pre sens basic och pre sens front med främre passagerarupptäckt och en hill downcent assistent.

Audi Q3 2021 drivrutinsdetaljer

Den senaste Audi Q3 2021 kommer att finnas med bara ett motorval. Liksom den nuvarande modellen kommer den nya modellen också att använda en turboladdad 2,0-liters inline 4 som utvecklar 228 hk. Denna motor är utrustad med en 8-växlad Tiptronic automatisk växellåda med manuell växlingsläge.

Fyrhjulsdrift Quattro borde förbli standard som tidigare, och tack vare detta erbjuder denna modell utmärkt stabilitet på alla typer av vägar. Bränsleekonomin är fantastisk och den nuvarande modellen erbjuder 19 mpg stad och 27 mpg motorväg. Denna lilla crossover är också en av de snabbaste. Tack vare premiumbränsle kan det gå från 0 till 60 miles per timme på bara sju sekunder.

Hur mycket kommer Audi Q3 2021 att kosta?

Audi Q3 2021- modellen är inte en billig SUV. Tillverkarens rekommenderade detaljhandelspris för denna SUV börjar på 35 500 euro för premiummodellen. Valet av premium S-linjepris stiger dock till 37 000 euro.

Prestige S, den bäst utrustade utrustningen, kostar 46 000 euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)