Audi A4 2021: pris, specifikationer, foton

Den nuvarande Audi A4-modellen presenterades på Detroit Auto Show 2016. Och för första gången 2009 fyllde Audi A4-familjen “Rookie” Allroad. Vi pratar om den fjärde generationen av A4 B8. Hittills har de “fyra” bara levererats i Avant stationvagn, sedan och konvertibla karosser. Nya Audi A4 2021 körs i en stationvagn, den har högre markfrigång, bilen är utrustad med ett fyrhjulsdrivet Quattro-system. Den har en skyddande kropp tillverkad av plast över hela bilens omkrets. Bågarna är mycket breda och däcken har en hög profil.


Utseende av den nya Audi A4 2021

Fronten på bilen sticker ut med ett stort sexkantigt galler. Tvärskenorna fick krom. Den främre stötfångaren har inbyggda luftkanaler. Dekorationen av bågen är strålkastare med ett mycket attraktivt utseende. Du har komplex geometri. Dagsljus har en dubbel linje. Själva lamporna är LED. Xenon-strålkastare är standard, LED-matriser-LED är valfritt tillgängliga. Den extra betalningen ger köparen dynamiska blinkersignaler.

Ett plastkroppssats som sträcker sig över hela kroppen skyddar inte bara bilen utan gör att den ser mer original ut. Hjulbågar förstorade. Skivorna själva är stora, de är utrustade med däck med hög profil.


✓ Du kan också kontrollera:

På grund av fyrhjulsdrift och markfrigång ökade med 34 millimeter kör bilen utmärkt terräng och i djup snö. Baksidan är inte mindre attraktiv. Dekorativ skärmontering på baksidan av den ganska stora stötfångaren. Stora baklykter på lysdioderna avrundar fordonets solida utseende. Dynamiska blinkers kan installeras mot en extra kostnad för detta alternativ.

Mått:

  • Vagnslängd – 4750 mm;
  • Fordonsbredd – 1842 mm;
  • Fordonshöjd – 1493 mm;
  • Hjulbas – 2818 mm.

Interiören i nya Audi A4 2021

Den inre av denna modell har en igenkännlig look. Detta uttalande gäller både för delningen av hytten och dess inredning. Tillverkaren erbjuder ett stort urval av ytterligare enheter. Det här är ett stort antal elektroniska assistenter och system som ökar fordonets totala säkerhet.

Den främre passagerarsätet och förarsätet är utrustade med många inställningar, har en elektrisk drivenhet och har en anatomisk profil. De bakre passagerarna har en soffa för tre personer. I den mellersta delen finns det emellertid en transmissionstunnel genom vilken passageraren inte känner sig bekväm när han kör.

Stammen har en volym som liknar Avant. I standardformen motsvarar det 505 liter, och om du viker baksidan av soffan – 1500 liter. Baksidan av baksoffan kan vikas i delar.

Tekniska egenskaper för nya Audi A4 2021

Upp till 249 “hästar” sitter under huven på en två-litersmotor utrustad med en turboladdare. Den automatiska S-tronic växellådan och Quattro fyrhjulsdrift slutför arbetet tillsammans med motorn. Den senare har en självlåsande differens i sin sammansättning, med vilken du kan fördela vridmomentet till fram- och bakaxlarna. Den linjära fyrcylindriga bränsleinsprutningen från kraftverket Audi A4 2021 sker direkt i förbränningskammaren.

Bara 6,1 sekunder – och hastighetsmätarens pil faller till märket hundra kilometer i timmen. På gatorna i staden “äter” en bil åtta liter bensin per hundra kilometer.

Beroende på marknaden kan modellen utrustas med andra fyrcylindriga kraftverk eller sexcylindriga V-formade. Förskjutningen varierar mellan två och tre liter, den maximala effekten ligger i intervallet 163 till 272 “hästar”.

Nytt AUDI A4 2021-pris

Den  nya Audi A4 2021  lanseras till ett startpris på cirka 33 600 euro.

Foton AUDI A4 2021

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)