Aston Martin DBX 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Efter flera års väntan lanserar Aston Martin äntligen sin första SUV. Det är DBX-modellen baserad på konceptet med samma namn. Spy-kameror fångade en helt bar prototyp som färgades i ljusrosa. Den kommande Aston Martin DBX 2021 kommer säkert att bli en enorm framgång.

Interiören kommer att vara mycket lyxig och elegant. Under huven kommer DBX att använda en 4,0-liters V8 som erbjuder utmärkt prestanda. Du ser många spännande bekvämligheter, valfria paket och mycket mer. Det ser ut som om vi är en ny favorit-SUV.


Aston Martin DBX 2021 spionfilmer

Den nya Aston Martin DBX 2021 ser initialt inte lika elegant ut som konceptet. De senaste spionfotona visade dock hur cool denna SUV skulle se ut. Det är klassisk Aston Martin-styling. Formgivarna gjorde ett bra jobb med att anpassa stilelementen i företagets sportbilar till SUV: erna. Många fans har redan lagt märke till hur den nya DBX ser ut som en utsträckt DB11-modell. Hur som helst, bara formen är annorlunda. Den ikoniska formen på företagets frontgaller dominerar frontpanelen.


Strålkastarna är unika och attraktiva. På sidorna visar den nya DBX en topp av lampor och bakljus. Du kan se L-formade kromklipp bakom de främre fendrarna. En takvinge och en spoiler skapar en sportig atmosfär. På baksidan kommer DBX med utloppsuttag som är integrerade i stötfångaren. Sammantaget är det en mycket stilren och sportig SUV som säkert kommer att uppmärksamma vägen.

Interiördetaljer

Interiören i den helt nya Aston Martin DBX 2021 förvånade oss alla. Det ser snyggt och modernt ut, det vet vi alla. Emellertid kommer tillverkaren att erbjuda så många olika paket. Mer specifikt inkluderar erbjudandet upp till 11 paket. Detta inkluderar paket som turnering, snö och cykel.

✓ Du kan också kontrollera:

Var och en av paketen innehåller viktiga enheter som ingen annan biltillverkare har att erbjuda. Vi måste erkänna Aston Martins ovanliga drag. Lastutrymmet är 22,3 kubikfot med baksäten. Vi väntar fortfarande på officiell information om den nya DBX. Du behöver dock inte oroa dig för högteknologiska funktioner och premiumutseende.

Aston Martin DBX 2021 husdjurspaket

Ja, inredning är lätt att upptäcka, ett klassiskt Aston Martin-tåg. Men denna crossover-SUV är inte en typisk Aston alls. Den kommande Aston Martin DBX 2021 kommer att erbjuda ett husdjurspaket. Om du köper det här alternativet har du plats för stora hundar och andra husdjur. Dessutom kommer företaget att fokusera på komforten hos dina kära varelser. Detta inkluderar en partition för lastområdet och en grå lädersäng av tyg.

Till och med skydd som skyddar smärta från vilda klor finns. Bärbara brickor och hundskålar är en annan spännande funktion som DBX kan erbjuda. Snow Package tillhandahåller också skidbärare, skidväskor och skovärmare. Eventpaketet erbjuder också en filt, stolar och en picknickkorg. Utan tvekan kommer nya kunder att älska dessa funktioner.

DBX 2021 har mycket prestanda

Aston Martin DBX 2021 döljer en 4,0-liters V8-motor under huven . Denna dubbla turbo-utgång driver också Vantage- och DB11-modellerna. I DBX producerar emellertid denna motor 542 hästkrafter och 516 pund-vridmoment. Om du vill ha mer kraft bör en 5,2-liters V12 också erbjudas.

Denna motor levererar upp till 630 hästkrafter och 516 lb-ft vridning. Vissa rapporter nämner till och med ett tredje drivlinealternativ. Många fans tror att Aston Martin planerar att elektrifiera DBX eller erbjuda någon form av hybrid.

DBX 2021 pris och släppdatum

Prissättning är ännu inte tillgänglig. Den Aston Martin DBX 2021 kommer att finnas tillgänglig senare under nästa år. Tidigare kommer företaget att släppa en officiell utgåva i december. Då vet vi de exakta priserna och ankomstdatum.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)