Alfa Romeo Giulia 2021: specifikationer, pris, släppdatum

Nya Alfa Romeo Giulia 2021 kan beställas i utställningslokaler i Nederländerna, Schweiz, Belgien, Österrike, Spanien, Frankrike, Tyskland och Italien. Köpare kan välja mellan tre utrustningsmodeller: Quadrifoglio, Super och Base Giulia samt fem köralternativ. För överlägsen prestanda erbjuder den nya modellen spännande körkvalitet och en överlägsen prestanda tack vare bakhjulsdrivsystemet. Läs vidare för mer information om motorspecifikationer, inre och yttre omdesign och släppdatum och prisinformation.


Som om de ovan nämnda specialfunktionerna inte räckte, kommer det också med ett direkt styrsystem, exklusiv AlfaLink-teknik för fjädring och utmärkt viktfördelning. Dessutom kombinerar det ultralätta material som plast, aluminiumkompositmaterial och enastående motorprestanda för att uppnå ett perfekt vikt / prestanda-förhållande.

Många tekniska lösningar erbjöds för den nya modellen, som motsvarar varumärkets tradition. Avancerade tekniker inkluderar ett aktivt upphängningssystem som erbjuder exceptionell komfort. Starka pauser som förstör Giulia från 100 km / h på ett avstånd av 32 m. Vridmomentvektorteknik erbjuder den utmärkta vridmomentfördelningen mellan bakhjulen exklusivt för toppklass Quadrifoglio. Understyrkan hanteras också av den aktiva Afa-Splitter AlfaTM i höga hastigheter.


När det gäller exteriör och inre fasetter, kännetecknas den nya modellen av Alfa Romeo Giulia 2021 av högkvalitativa ytor, förfinad enkelhet, teknisk arkitektur, oklanderliga proportioner och en distinkt italiensk design. Kärnan i detta djur är en 2,9-liters V6 bi-turbomotor som kan producera en imponerande 505 hk för Giulia Quadrifoglio. Enbart med denna prestanda är Quadrifoglio förmodligen den mest kraftfulla modellen som någonsin har utvecklats av sin bilproducent.

✓ Du kan också kontrollera:

Enligt Alfa Romeo möjliggjorde företagets imponerande kraftproduktion en enastående generation av fyrcylindriga aluminiummotorer. De mest moderna processerna används vid tillverkningen av dessa motorer. Diesel- och bensinmotorer erbjuds beroende på modell (som kommer att ses senare).

Alfa Romeo Giulia 2021 utomhusskott

Om du tittar på utsidan av nya Giulia ser du en stor likhet med QV: s designelement. Den främre profilen domineras fortfarande av mittgallret, som har en triangulär design med kromkontur. Strålkastarna och motorhuven liknar Quadrifoglio. Sido- och bakprofilerna skiljer sig inte heller från QV. LED-baklyktor betonar personlighet och silhuett i bilen.

Ergonomin och design kännetecknar strålkastarna, som erbjuds i tre versioner: 35 W-modul, xenonteknik och halogen. Slutligen använder svängindikatorerna LED-teknik, sidoljus, kurvljus och dagsljus för maximal prestanda och bättre bränsleeffektivitet. Här hittar du en walk-in-video.

Alfa Romeo Giulia 2021 inredning

Interiören är ett designmästare, mätt med layouten. Ett 8,8-tums infotainment-system är tillgängligt som ansluter smarttelefonenheter på Android och Apple. Systemet använder sofistikerad teknik som kan omdirigera dig även utan GPS-teknik genom dödberäkningsteknologi och högupplösta 3D-kartor.

Beroende på modellen för Alfa Romeo Giulia 2021 , har instrumentklustret en tre-tums eller en 7-tums skärm bakom rattet. Instrumentklustret erbjuder viktig information som bränsleförbrukning och värden för lateral acceleration. Som man kan se på bilderna här, omsluter finläder de flesta hyttytor. Det finns också mer än två färgalternativ tillgängliga.

Korgar tillgängliga

Som nämnts ovan finns den nya modellen i tre versioner: Super, Quadrifoglio och Giulia-basen.

Specifikationer

Hjulbas: 2510 mm
Längd: 4160 mm
Bredd: 1560 mm
Höjd: 1841 mm
Passagerarvolym: N / A ft³
Fraktvolym: N / A ft³
Tom vikt: 3325 lbs Maxhastighet
: 191 mph
0-60: 3,8 s
MPG: N / A ( City / Autobahn)
Tillgängliga ytterfärger: Rosso Alfa, Trofeo White Tri-Coat, Vesuvio Grey Metallic, Montecarlo Blue Metallic, White, Black, Rosso Competizione Tri-Coat, Silverstone Grey Metallic, Stomboli Grey Metallic, Vulcano Black Metallic …
Bogseringskapacitet: N / A lbs

Motorspecifikationer

Det finns flera diesel- och bensinmotorer tillgängliga. Den Alfa Romeo Giulia 2021 Quadrifoglio är utrustad med en 2,9 liters biturbo motor med en effekt av 505 hk. Ytterligare alternativ inkluderar en 2,0-liters fyrcylindrig bensinmotor för 197 ponnyer. Det andra alternativet är en diesel och producerar 177 hästkrafter.

Här på tyska sa Alfa Romeo att vi bara borde förvänta oss 2,0 liters bensinmotor. Europa, å andra sidan, erbjuds med 276 hk – en fyra-banger.

Hur säker är Alfa Romeo Giulia 2021

När det gäller säkerheten hos Alfa Romeo Giulia 2021 sedan har den nya modellen ett brett utbud av säkerhetsutrustning som chassistyrning, aktiva luftdelare och ett vridmomentvektorsystem. Återigen förväntas regeringens krasktest, även om det för närvarande inte är tillgängligt, vara felfritt på grund av dess unika. Kom tillbaka för mer nyheter när utgivningsdatumet närmar sig. Se den officiella broschyren för mer information.

Alfa Romeo Giulia 2021 släppningsdatum och pris

Olika rykten säger att det nya släppdatumet för Alfa Romeo Giulia 2021 förväntas vara i början av 2021. Priserna är ännu inte kända, men trovärdiga rapporter säger att den senaste modellen troligen kommer att uppnå en MSRP på $ 35 000 eller mer. Granskningen av GTA kommer att göras någon annanstans.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)