Acura RDX 2021: Teknisk information, pris, släppdatum

Acura RDX crossover är redo för ytterligare uppgraderingar. Denna lilla lyxmodell har inte sett några förändringar för 2020. Den kommande Acura RDX 2021 erbjuder dock förfriskningar under hela cykeln. Det är en spännande modell av flera skäl. RDX ser unik och mycket sportig ut. Dessutom har den en rymlig inredning och till och med lastutrymmet är generöst.

Hanteringen är också otrolig och listan över tekniska bekvämligheter är imponerande. Men RDX 2021 saknas fortfarande en valfri motor. Dessutom är valfria funktioner bundna i paket. Sammantaget är Acura RDX det perfekta alternativet om du tycker att Audi Q5 eller Mercedes-Benz GLC är för dyr.Acura RDX 2021 yttre ansiktslyftning

Den helt nya Acura RDX 2021 är äntligen redo för förfriskningar under cykeln. Denna kompakta crossover introducerades 2019 i tredje generationen. Nu, två år senare, kommer tillverkaren att ge ytterligare uppdateringar. Naturligtvis förväntar dig inte något som liknar omdesign. Det är en liten ansiktslyftning och några kosmetiska förändringar är mer än välkomna.

Ursprungligen kommer den nya RDX 2021 att vara tillgänglig som en längre modell. Mer specifikt kommer den kompakta överkorsningen att vara 2,4 tum längre och få 46 pund. Detta bör utan tvekan förbättra stabiliteten och körbarheten. Dessutom kommer Acura RDX att uppdatera sina C-formade baklykter och sidoprofilen kommer att se ännu sportigare ut. Frontpanelen är till stor del bevarad, och detta inkluderar diamantens femkantiga galler.

Interiörbeslag och valfria paket

Det vi gillar med Acura RDX 2021 är dess rymliga inredning. Dessutom är lastutrymmet rymligt. Nästa modell kommer att få några viktiga uppdateringar. Detta inkluderar ett nytt infotainment-system och många tekniska förbättringar. Å andra sidan erbjuder en kompakt crossover fortfarande inga valfria funktioner. Faktiskt ja, men valfri utrustning är bara bunden till paket.

✓ Du kan också kontrollera:

Om du behöver en 360-graders kamera, en större head-up-skärm och liknande, måste du köpa ett valfritt förhandspaket. Vi talar naturligtvis om basutrustningen. Du kan köpa topputrustningsvarianter som A-Spec när som helst och använda alla viktiga funktioner. Kabinen är välskuren och ser mycket hög kvalitet ut. För att förbättra säkerheten rekommenderar vi starkt säkerhetspaketet AccuraWatch.

Motorspecifikationer

När det gäller prestanda kommer Acura RDX 2021 att överföras. Detta är ett av huvudproblemen med den kompakta övergången. Det finns två skäl. Den första orsaken är dålig prestanda och totala prestanda släpar efter resten av tävlingen. Det andra skälet är att det inte finns något val av motor. En 2,0-liters fyrcylinder är den enda drivlinan som erbjuds.

Det producerar 272 hästkrafter och 280 pund-vridmoment. En 10-växlad automatisk växellåda erbjuds som standard. Framhjulsdrift finns i alla utrustningsvarianter. Nedladdning av en valfri AWD-installation kostar ytterligare 2 000 $. Sammantaget är prestandan pålitlig, men körningen är smidig och hanteringen är utmärkt.

Acura RDX 2021 pris och släppdatum

Den Acura RDX 2021 får därmed en del subtila uppdateringar för framtiden. Denna kompakta crossover kostar nu cirka 39 000 euro. Men om du laddar paket eller ett valfritt AWD-system betalar du upp till 45 000 euro. RDX kommer att finnas tillgängligt under andra halvåret 2020. Denna kompakta crossover är fortfarande ett billigare alternativ för lyxmodeller.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 röst, im mittleren: 5 från 5)